5 Opel Corsa autotests en reviews gevonden

 1. Opel Corsa: serieus gezelschap

  Review Opel Corsa 1.0 Turbo Edition

  Autotest 23 februari 2015 Tekst: Niels van der Weiden

  Opel begrijpt dat niet iedereen staat te springen bij teveel automobiele losbandigheid. Daarom gooit de nieuwe Corsa het over een andere boeg met zijn ingetogen en herkenbare voorkomen. Zo is er wat te kiezen in de Opel-showroom, met de Corsa als serieus gezelschap naast de trendy Adam.

  Lees meer
  Tags: opel corsa
 2. Opel Corsa OPC Nürburgring Edition

  Briljante Duitser in Italië

  Autotest 27 september 2012 Tekst: Anton van der Wulp

  Een lang stuk asfalt met veeleisende bochten, waar hoogteverschillen een grote rol spelen. We hebben het niet over de Nordschleife van de Nürburgring, waar de testrijders van het Opel Performance Center (OPC) deze speciale Opel Corsa OPC Nürburgring Edition uitgebreid getest hebben.

  Lees meer
  Tags: opel corsa
 3. Opel Corsa 1.2 EcoFlex Bi-Fuel Color Edition

  Nu ook goedkoop wegenbelastingvrij

  Autotest 3 december 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  De Opel Corsa is een van de best verkopende auto’s in het B-segment en dat is vooral te danken aan de wegenbelastingvrije 1.3 CDTi. Om het marktaandeel verder te vergroten biedt Opel voor de bijtellingjager een alternatief, de Corsa 1.2 EcoFlex LPG. 1.400 euro goedkoper dan de 1.3 CDTi, dus zijn prijs heeft ‘ie al mee. Of de gasgestookte Corsa op meer fronten weet te overtuigen moet uit deze test blijken.

  Lees meer
 4. Opel Corsa 1.6 Turbo Color Edition

  Feestlift

  Autotest 27 mei 2011 Tekst: Anton van der Wulp

  De Corsa kreeg vorig jaar een lichte facelift. Dat was voor Opel de aanleiding om de 150 pk sterke 1.6 Turbo weer van stal te halen, een krachtige en toch betaalbare auto. Is het nu een blijvend feestje?

  Lees meer
  Tags: opel corsa corsa opel
 5. Opel Corsa 1.3 CDTI EcoFlex 111 Edition

  Heel erg flex

  Autotest 23 december 2010 Tekst: Gregory Weller

  Met wat kleine aanpassingen stoot de Opel Corsa EcoFlex nu minder uit dan 95 g/km CO2. Je betaalt hierdoor dus geen wegenbelasting, BPM en slechts 14 procent bijtelling. Tijd om te kijken of de Corsa in deze uitvoering wel zo flex is als het op papier lijkt…

  Lees meer
  Tags: opel corsa 14 procent bijtelling corsa opel