Mijn Autokopen.nl

4 Suzuki Swift autotests en reviews gevonden

 1. Suzuki Swift: hitmachine

  Review Suzuki Swift 1.2 SHVS Stijl

  Autotest 1 mei 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Suzuki Swift bestaat al sinds de jaren ’80. De Amerikaanse zangeres Taylor, met dezelfde achternaam, was toen nog niet eens geboren. In beide gevallen kleeft de naam Swift op een succesformule die volle zalen trekt. De nieuwste Suzuki Swift moet met ’n fris nieuw uiterlijk, een bijzonder laag gewicht en nieuwe motoren het succes prolongeren. Zal de Swift opnieuw een hit zijn? Deze test wijst het uit.

  Lees meer
  Tags: suzuki swift
 2. Suzuki Swift: vrolijk 'om' naar huis

  Review Suzuki Swift 1.2 Exclusive

  Autotest 24 augustus 2014 Tekst: Elco van der Meer

  Houd je van een niet-alledaagse auto in het B-segment? Dan kan deze Suzuki Swift je vast bekoren. Zijn uiterlijk is een belangrijk aankoopargument, de verouderde motor was dat niet. Suzuki lijkt dat nu door te hebben voorzag de 1,2-liter van een hogere compressieverhouding.

  Lees meer
 3. Suzuki Swift Sport

  Rallyproef

  Autotest 11 juni 2012 Tekst: Jan Westerhof

  In reclame-uitingen gebruiken autofabrikanten hun race- en rallysuccessen te pas en te onpas, maar Suzuki scandeert haar sportieve escapades nauwelijks. Onterecht, want op het circuit heeft de Suzuki Swift coureurs naar grote hoogten gebracht en in de rallywereld zijn de Japanners evenmin onbekenden.

  Lees meer
  Tags: suzuki swift
 4. Suzuki Swift 1.2 Exclusive

  Nieuwe speelronde

  Autotest 1 november 2010 Tekst: Anton van der Wulp

  In 2005 kwam Suzuki met een geheel nieuwe Swift en nu is na vijf jaar de speelse Swift vervangen door een ogenschijnlijk identiek model. Volgens Suzuki een evolutie voor het oog, maar onderhuids een revolutie. Tijd voor een nieuwe speelronde.

  Lees meer