Mijn Autokopen.nl

3 Volkswagen Touareg autotests en reviews gevonden

 1. Volkswagen Touareg: de slimme keuze

  Review Volkswagen Touareg 3.0 TDI 286 pk Atmosphere

  Autotest 23 november 2018 Tekst: Elco van der Meer

  “Help! Ik mag een flink bedrag stukslaan op een grote SUV, maar loop vast in de keuze”. Het klinkt als een realistisch probleem, want in het grote SUV-segment is het behoorlijk druk. Alleen al de Volkswagen Group levert hier al zeker vier modellen. De verlossing komt uit onverwachte hoek, want gedurende de testweek ontpopt de minder adellijke Volkswagen Touareg zich als mogelijke oplossing van dit probleem…

  Lees meer
  Tags: volkswagen touareg
 2. Volkswagen Touareg 3.0 V6 TSI Hybrid

  Imagokwestie

  Autotest 1 maart 2012 Tekst: Gregory Weller

  In het gamma van de Volkswagen Touareg is geen plaats voor grote motoren. Kon je bij de vorige generatie nog voor een V10 TDI of zelfs een benzinegestookte W12 kiezen, nu moet je het in Nederland met maximaal een 3.0 V6 TSI Hybid stellen. De meeste V10 TDI- en W12-rijders zullen hiervoor in eerste instantie hun neus ophalen.

  Lees meer
  Tags: volkswagen touareg hybride
 3. Volkwagen Touareg 3.0 V6 TDI Highline

  Slim vergroot

  Autotest 2 oktober 2010 Tekst: Anton van der Wulp

  Volkswagen heeft de opvolger van de succesvolle Touareg slim vergroot, want hij is ruim 200 kilo lichter geworden. Door het toepassen van moderne technologie stoot ‘ie ook nog eens minder CO2 uit en ligt het brandstofverbruik lager. Houdt het daarmee op of hebben de Duitsers nog meer in petto?

  Lees meer
  Tags: volkswagen touareg