4 Volkswagen Up! autotests en reviews gevonden

 1. Volkswagen Up!: met de groeten van Dr. Dre

  Review Volkswagen Up! Beats 1.0 TSI 90 pk

  Autotest 8 februari 2017 Tekst:

  Een kleine koets met een sterke motor, dat concept heeft in de geschiedenis al heel veel leuke auto’s voortgebracht. De nieuwste entree in dit genre komt van Volkswagen, dat de vernieuwde Up! ook met een turbomotor levert.

  Lees meer
  Tags: volkswagen up!
 2. VW e-Up!: de fijnste kleine Volkswagen

  Review Volkswagen e-Up!

  Autotest 28 februari 2014 Tekst:

  Eindelijk sluit Volkswagen zich aan bij de volumemerken die al eerder serie-geproduceerde elektrische auto’s in hun gamma opnamen. Volkswagen plaatst 230 kg aan Lithium-ion accu’s onder de achterbank en in de bodem van de succesvolle Up!.

  Lees meer
 3. Kia Picanto en Volkswagen Up!

  Klein maar fijn

  Autotest 2 mei 2012 Tekst:

  Als ik zeg dat auto’s uit het A-segment de laatste jaren flink in populariteit zijn gestegen, vertel ik niets nieuws. De kleinste modellen zorgen voor steeds grotere verkoopaantallen. Autofabrikanten investeren veel aandacht en tijd om hun kleinste model te profileren. Waarschijnlijk heeft Volkswagen met weemoed teruggekeken naar het succes van de Lupo.

  Lees meer
 4. Volkswagen Move Up! 75 pk

  De echte volkswagen

  Autotest 15 maart 2012 Tekst:

  Je ziet ze nog wel eens rijden. De Volkswagens Lupo en Fox. Min of meer mislukte pogingen van Volkswagen om voet aan de grond te krijgen in het meest betaalbare segment, dat van de stadsauto’s. De Toyota Aygo, Kia Picanto en Fiat Panda: dat waren jarenlang de échte auto’s voor het volk. Die ironie heeft lang genoeg geduurd.

  Lees meer