Mijn Autokopen.nl

100% Tuning

Gestylede auto's, accessoires, tuners en multimedia

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Audio tuning

Twee dagen lang staat Ahoy vol met gestylede auto's, stands met accessoires, huistuners van bekende merken, audio en multimedia. Ondertussen wordt op het buitenterrein flink gedrift en gestunt. Jij als tuning fan kunt daar niet ontbreken.

100% Tuning is een bekende activiteit in de scene. Op 13 en 14 oktober vindt in Ahoy Rotterdam alweer de negende editie plaats. Er zijn terugkerende en nieuwe activiteiten. Natuurlijk zullen tweehonderd  gepersonaliseerde auto's als 'Europe's finests' worden geshowd. Ook ontbreken de stands niet met accessoires en performance-onderdelen, poetsmiddelen en in-car entertainment. Standhouders tonen de laatste trends en hebben speciale aanbiedingen.

De VAG Area keert terug. Je vindt er speciale modellen uit de historie van het Volkswagen-concern. Nieuw is de US Area. Aangezien de Verenigde Staten een flinke reputatie heeft op het gebied van chromen onderstellen, speciale spuittechnieken, blinkende velgen en hydraulica is op 100% Tuning een vloer ingericht met hot rods, muscle cars en de Europese Lowrider Super Show.

Car audio wordt steeds vaker aangevuld met in-car entertainment. Een deel van Ahoy staat dan ook in het teken van multimedia en hoe je deze installeert of upgradet. In de Audio Installer Battle nemen diverse installatieteams live een aantal auto's onder handen.

Demo's op het buitenterrein

Waag je buiten en je bevindt je tussen de snelheid en rook van de rijders van het Falken Driftteam. Zij tonen bijna non-stop gewaagde stunts en 'bizarre demonstraties'. Wil je het nog dichterbij meemaken dan kun je meerijden in de snelle auto's van Bleekemolens Race Planet. Dat vergeet je nooit meer.

Wanneer:
13 en 14 oktober 2012
Openingstijden:
10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland
Prijs:
€ 17,00 (kinderen tot 10 jaar gratis)
Meer informatie:
www.ahoytuning.nl

Nu op voorraad

Tags: tuning