Mijn Autokopen.nl

DF @ Ascari Race Resort

Vrij rijden tijdens een tripje naar de zon

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Driving Fun organiseert het ultieme weekendje weg voor autosportfanaten: wanneer het in Nederland nog koud is naar de Middellandse Zee, op een van Europa's mooiste circuits racen. Je verblijft op het Ascari-resort waar het circuit deel van uitmaakt.

Wil je de voorjaarskou ontvluchten en heb je een passie voor autosport, dan heeft Driving Fun het ultieme weekendje weg voor jou. De trackdays die het organiseert vinden meestal in Nederland en omgeving plaats. Dit keer ga je echter naar Zuid-Spanje, naar een luxe resort bij het mooie, 'witte stadje' Ronda. Daar heeft autosportmerk Ascari een resort mét track gebouwd.

Ascari-circuit

Raceliefhebbers noemen dit 'Cuircito Ascari' een van de mooiste, afwisselendste en uitdagendste circuits van Europa. Het benut optimaal het glooiende berglandschap - en je hebt er, bij afwezigheid van reclameborden, tijdens het rijden prachtig uitzicht op bovendien.

De baan is bijna 5,5 km lang en overal ruim 12 meter breed. Er zijn drie secties die apart of in hun geheel bereden kunnen worden. Beide dagen kun je het circuit op tussen 10 en 13 uur, en van 14.30 tot 18 uur.

Verblijf

Je verblijft in het Ascari Race Resort, dat op (Koningsdag) donderdag 27 en vrijdag 28 april 2017. Het luxe resort ligt niet ver van Málaga, op een kleine 3 uur vliegen van Nederland. Behalve het racecircuit en hotel zijn er off-road tracks, een rijschool, clubhuis, helipad, bar en zwembad. 

Driving Fun levert maatwerk voor deze reis. Wil je in een ander resort verblijven, je auto naar Spanje of terug laten transporteren, technische ondersteuning of catering tijdens het verblijf in het resort, dan kun je de organisatie hier naar vragen. Dit en de inschrijving verlopen via onderstaande website.

Wanneer:
27 en 28 april 2017
Plaats:
Ascari Race Resort
Carretera de Campillos
29400 Ronda
Spanje
Prijs:
€ 1.750,00
Meer informatie:
www.dftrackdays.com/

Nu op voorraad