Mijn Autokopen.nl

Bimmerworld 2017

Actie, performance, show én side-event

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het festival Bimmerworld staat elk jaar garant voor actie, performance, fraaie showcars en zelf meedoen. Dit keer krijgt je bovendien toegang tot het gelijktijdige Fast and Furious Fan Event.

Meer dan 1.500 BMW's, verkiezingen, vrij rijden op het circuit, dragraces, stands met performance-accessoires, clubpaddocks... het is weer tijd voor Bimmerworld! Maak het mee op zondag 23 april op het Circuit Park Zandvoort. Je ticket geeft ook toegang tot het gelijktijdige Fast and Furious Fan Event

Circuit activiteiten

Vrij rijden op het circuit van Zandvoort is diverse keren mogelijk op deze dag. Wil je liever strijden om de snelste tijd op de 'quartermile' (402 meter), geef je dan op voor de Streetlegal Dragraces. Je zult wel een dikke Bimmer moeten meebrengen want de snelste BMW's uit Nederland, België én Duitsland verschijnen aan de start. 

Wat een spektakel is de 324i Challenge! Het is de enige rallyklasse waarin niet alleen snelheid wordt beloond. De deelnemende rally-E30's kunnen namelijk ook winnen met de meest spectaculaire rijstijl. Tijdens de BurnOut Madness krijg je liefst 3 minuten de tijd om een dikke of gekke burnout neer te zetten. Je neemt het daarbij op tegen andere tweewielaangedreven auto's of trucks. 

BMW X-modellen 1999-2014

Paddock shows

Kom je in je BMW naar het festival dan mag deze op de showpaddock staan. Zo kan iedereen 'm zien. Bij voorinschrijving is het showautoticket zelfs gratis. BMW-clubs kunnen zich aanmelden om de clubauto's gezamenlijk te presenteren. Voor eigenaren van een fraaie klassieker of een auto in concourstaat zijn beperkt tickets beschikbaar voor de Classic Gallery of de Best of Show Contest. De concoursauto's worden op het podium aan het publiek voorgesteld en door een jury beoordeeld.

Een andere leuke wedstrijd is de Rev-Battle. Tijdens een 'knock-out' competitie wordt gestreden voor de beker Loudest of Bimmerworld 2017 en Best Sound of Bimmerworld 2017. En natuurlijk kun ook jij er met jouw BMW aan meedoen. Kijk bij alle activiteiten vooraf eerst op onderstaande website, daar staat beschreven of jij of je auto aan extra voorwaarden dienen te voldoen voor deelname.

Wanneer:
23 april 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 16,00 (of toegang met de 402 Card). Deelnemende clubleden krijgen voordeel. Kinderen tot en met 5 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00
Meer informatie:
www.bimmerworldzandvoort.eu/

Nu op voorraad

Tags: bmw zandvoort festival vrij rijden