Mijn Autokopen.nl

GTI Treffen 2017

Performance, snelheid en tuning centraal op tweede editie

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het succesvolle GTI Treffen van vorig jaar krijgt een vervolg. Dit keer staat het Volkswagen-event in het teken van performance, snelheid en extreme motortuning.

Op de 2017-editie van het GTI Treffen worden tuners uit binnen- en buitenland verwacht. Ze zijn gevraagd om hun meest bijzondere Volkswagen GTI-model op het Gelderse evenement te showen. Er zullen Golfjes te zien zijn met extreme vermogens, tot boven de 500 pk, maar bijvoorbeeld ook GTI's met air ride, een kit waarmee de wagen 'plat op het asfalt' geparkeerd kan worden. 

Exclusieve toerwagenracer

Het GTI Treffen in Heteren staat dit jaar dan ook in het teken van performance, snelheid en tuning. Volkswagen zelf zorgt voor de racewagen Golf GTI TCR, voorzien van tweelitermotor met 350 pk vermogen. De GTI TCR is in zeer beperkte oplage gebouwd voor het gelijknamige toerwagenkampioenschap.

Klassieke Volkswagen Golf GTI

De showvloer kent dit jaar ook een Club Area - voor de leden van de organiserende GTI Club Holland - en een Vip Area voor de mooiste GTI-modellen, die geselecteerd zijn voor de verkiezing Best of Show. Daarnaast is er een line-up van alle zeven generaties Golf GTI-modellen sinds 1976.

Uitnodiging

Als jijzelf een Volkswagen-rijder bent dan ben je van harte welkom op het GTI Treffen. De organisatie nodigt zelfs alle auto's van de Volkswagen-groep uit. Zijzelf zorgt voor muziek en catering. Daarnaast doneert de club een deel van het entreegeld aan de Stichting Kinderen Kankervrij (Kika).

Wanneer:
27 augustus 2017
Openingstijden:
van 12.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Porsche Classic Center Gelderland
Ressenerbroek 2
6666 MR Heteren
Nederland
Prijs:
€ 5,00 (kinderen tot en met 12 jaar en leden GTI Club Holland gratis)
Meer informatie:
www.gticlub-holland.nl/

Nu op voorraad

Meer Volkswagen Golf 340 tweedehands auto's
Tags: volkswagen golf tuning