Mijn Autokopen.nl

Classic Wings & Wheels 2017

Geniet van historie op de weg en in de lucht

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ferrari 212 Export Coupé

Wie kan genieten van historische voertuigen op het land én in de lucht is in zijn of haar element op Classic Wings & Wheels. 

Het event Classic Wings & Wheels wordt ook wel 'little Dutch Goodwood' genoemd, naar het bekende Britse evenement waar duizenden autoliefhebbers op afkomen. De Nederlandse evenknie trekt echter ook vliegtuigfans, want op Classic Wings & Wheels komen ook de nodige klassieke vliegmachines in actie. Denk aan Spitfires en Beavers. 

De landingsbaan van de vliegbasis Gilze-Rijen wordt deze dag gebruikt als circuit voor historische Formule 1-wagens, Grand Tourers en toerwagens. Autoclubs als de Lotus Club Holland, de Dutch Vintage Sports Car Club en Ferrari Club Nederland zijn aanwezig. Ook de gasten mogen meerijden, in een Ferrari of Maserati!

Het evenement leent zich uitstekend als relatie-event. Er zijn diverse arrangementen te boeken, inclusief catering en vip-behandeling. Wat is leuker dan een drankje en hapje nuttigen, uitkijkend op paddocks vol oldtimers, demonstraties van klassieke auto's en vliegrondjes van oude bommenwerpers? De opbrengsten gaan naar twee goede doelen.

Wanneer:
26 augustus 2017
Plaats:
vliegbasis Gilze-Rijen
Rijksweg 121
5121 RD Rijen
Nederland
Prijs:
€ 125,00 (privé inclusief btw; zakelijk ex-btw) of arrangementen voor drie tot honderd personen
Meer informatie:
www.classicwings-wheels.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers