Race-Experience Assen

Beleef het plezier van coureur zijn

Evenement 9 december 2017

Coureur voor een dag

Helaas is het weinigen van ons gegund om coureur te zijn. Maar we kunnen het wel één dag beleven, met de Race-Experience op het TT Circuit in Assen.

Binnen een dag leer je de basisbeginselen van het rijden op een circuit. Maar de Race-Experience is vooral een leuk uitje dat je niet snel zult vergeten. Het evenement wordt regelmatig door TT Raceworld georganiseerd op het TT Circuit in Assen. Zoals op zaterdag 9 december. 

Programma

Je leert de eerste beginselen van het circuit rijden in een voorwielaangedreven raceauto. Natuurlijk door het te doen, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Als je denkt dat je al hard gaat mag je in een superbolide instappen bij een professionele coureur. Die zal je laten beleven hoe het is om op topsnelheid de ideale lijn te rijden. Dan mag je zelf weer, dit keer in de achteraangedreven BMW 325i E36. Met 200 pk onder de motorkap leer je hoe je hiermee snelheid maakt. 

Je stuurmanskunsten worden aan het eind van de dag op de proef gesteld in de slalomwedstrijd. Wie gaat met de grootste beker naar huis? Ook een leuk onderdeel is het slippen. Je leert een 180 graden slip te maken op een gladde ondergrond. Wat zeiden we eerder? Moe maar voldaan én met een mooie herinnering...?

Wanneer:
9 december 2017
Openingstijden:
van 10.30 tot 17.30 uur
Plaats:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
Nederland
Prijs:
€ 259,00 (toeschouwer € 20,00)
Meer informatie:
www.ttraceworld.nl/