Mijn Autokopen.nl

Nachtrit Mercedes G-Klasse Club Nederland

Haal je eigen kerstboom op

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Mercedes-Benz G-Klasse-modellen

Rijders van een vierwielaangedreven Mercedes-Benz - in het bijzonder van de G-Klasse - worden uitgenodigd mee te rijden in de nachtrit die eindigt bij de kerstbomenkwekerij.

Elk jaar organiseert de Mercedes-Benz G-Klasse Club Nederland een nachtrit. Tijdens de donkere periode voor kerst wordt een route gereden over voornamelijk onverharde paden, in het donker. Deelnemende teams - twee personen per auto - moeten de route vinden aan de hand van een roadbook dat uitgewerkt is aan de hand van het bolletje-pijl-kaartleessysteem. 

Voor vertrek word je ontvangen met koffie of thee. Bij de finish, het is dan ruim na middernacht, wachten een stevige hap, evenals borrelhampjes bij het kampvuur. De tocht eindigt ook dit jaar weer bij een kerstbomenkwekerij. Het idee is dat elk team een gunstig geprijsde boom mee naar huis kan nemen. 

Aan deze rit kunnen rijders van een 'oer-Mercedes' G-Klasse meedoen, maar ook eigenaren van andere Mercedes-Benz-modellen - mits deze vierwielaangedreven zijn. Vooraf aanmelden kan via onderstaande website. 

Wanneer:
9 en 10 december 2017
Openingstijden:
van zaterdag 20.00 uur tot zondag 2.00 uur
Prijs:
€ 50,00 per auto met twee volwassenen (clubleden € 40,00). Kinderen tot 8 jaar gratis
Meer informatie:
ntc.mercedes-benz-clubs.com/nl/

Nu op voorraad

Meer Mercedes-Benz 9 tweedehands auto's