Mijn Autokopen.nl

Lier Workshop (4WD Travel)

Veilig werken met de lier en andere hulpmaterialen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Off-road met de Land Rover Discovery Sport

Wat kun je allemaal doen met de lier op je vierwielaangedreven auto? En hoe gebruik je 'em veilig en effectief? Deze en andere vragen worden in theorie en praktijk beantwoord tijdens de Lier Workshop van 4WD Travel.

Voor wie de terreinsport beoefenen, en zeker zij die op expeditie gaan, is het handig te weten hoe je een lier en andere hulpmiddelen veilig kunt gebruiken. De bekende organisatie 4WD Travel organiseert een nieuwe cursus waarin dat wordt geleerd: de Lier Workshop. Op zondag 5 maart kun je ervoor terecht, daarna weer op 2 april.

In de ochtend krijg je een korte, theoretische uitleg over de lier en andere hulpmaterialen. Nog vóór de lunch oefen je al in de praktijk met deze hulpmiddelen. Na de lunch wordt er dieper ingegaan wat je allemaal kunt ondernemen met je auto als die van een lier voorzien is. Bij het afrondende afscheidspraatje ontvang je, als bewijs van deelname, een oorkonde.

Het is de bedoeling dat je de workshop volgt met je eigen vierwielaangedreven auto, voorzien van eigen hulpmaterialen waaronder natuurlijk een lier. De cursus wordt aangeboden voor een vaste cursist plus een bijrijder, waarbij wisselen niet gewenst is. Inschrijven en meer informatie kun je via onderstaande website verkrijgen.

Wanneer:
5 maart 2017
Openingstijden:
van 9.30 tot 16.30 uur
Plaats:
motorcrossterrein MCO
Aengelbertlaan 60
5342 LA Oss
Nederland
Prijs:
€ 95,00 per persoon (inclusief catering), op basis van twee personen per auto
Meer informatie:
www.4wdtravel.nl/

Nu op voorraad