Mijn Autokopen.nl

Racing Expo 2017

Behalve motorsportbeurs ook tuning & styling

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Formula EcoBoost 200

De Racing Expo-beurs is niet alleen bedoeld voor auto- en motorsport, maar tevens voor design en tuning. De organisatie wil met een zo breed mogelijk aanbod, 'van Dakar-trucks tot grasmaaiers', veel bezoekers plezieren.

Inmiddels is de beurs zo populair dat liefhebbers er graag voor naar Leeuwarden rijden. Zo zijn er in de Live Action Arena ook dit jaar weer demonstraties om je vingers bij af te likken. Verwacht spektakel uit diverse takken van auto- en motorsport. Daarnaast staan verschillende racesimulators opgesteld. Zo kun je zelf ook eens uitproberen hoe dat is, op volle snelheid racen. De beursorganisatie belooft verder vermaak voor kinderen. 

Zoals gezegd is de Racing Expo meer dan de naam doet vermoeden: ook voor tuningfans is er voldoende te zien. Zij kunnen bovendien zelf met hun bolides deelnemen aan de Show- en Shinewedstrijd 'Leeuwardens Mooiste'. De eigenaar van de mooiste tuningcar gaat na afloop met een grote geldprijs huiswaarts. 

Op het beursgedeelte zelf kom je ogen tekort voor al dat blinkende metaal. Stockcars, wagens van professionele raceteams, gepimpte voertuigen, autootjes boordevol car-audio, de verzameling van diverse autoclubs - Racing Expo is een walhalla voor elke autoliefhebber. De beurs vindt plaats in het laatste weekend van januari 2017, in de WTC Expo te Leeuwarden.

Wanneer:
28 en 29 januari 2017
Openingstijden:
zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, zondag van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland
Prijs:
€ 13,00 , kinderen 6 tot en met 12 jaar € 9,00 (online-prijzen)
Meer informatie:
racing-expo.nl/

Nu op voorraad

Tags: tuning