Mijn Autokopen.nl

Winter Experience

IJskoude adrenaline van Bleekemolens Raceplanet

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Aston Martin V8 Vantage N430

Tijdens de wintermaanden staan de raceauto's van Bleekemolens RacePlanet in de garage. Alleen voor jouw portie ijskoude adrenaline worden een aantal bijzondere exemplaren van stal gehaald. Beleef de Winter Experience.

Natuurlijk wil je nu weten welke auto's tijdens de Winter Experience beschikbaar zijn om je een dagdeel te vermaken. Het zijn niet de eerste de beste racewagens. Om te beginnen staat de Porsche 911 gereed, een raceauto pur sang, met een acceleratie en wegligging die je gewoonweg eens moet beleven. Je mag daarnaast met de BMW 1 Serie uit de BMW Cupraces het circuit van Zandvoort over. 

Alsof dat nog niet genoeg is mag je op de dag zelf kiezen tussen twee supercars: de Ferrari F430 en de Aston Martin V8 Vantage. Beide vol power, alletwee een fraai design maar met heel verschillende rij-eigenschappen. Nog voor je huiswaarts keert neemt een professionele coureur je mee het circuit op in een raceauto. Voel de g-krachten, geniet van het geluid, zie de snelheid waarmee wordt geschakeld. Dat is nu jouw portie ijskoude adrenaline waarmee je de winter doorkomt. 

Of denk je dat je nog meer kunt hebben? Dan kun je je opgeven (zie ondergenoemde website) voor de Winter Experience Plus. Bovenstaand programma wordt dan aangevuld met zelf rijden in een Mercedes-AMG GT. Je kent de auto vast wel als safetycar bij de Formule 1. Volgens Bleekemolens 'weet je waarom' de F1 dit model gebruikt als je na je rit uitstapt. Zowel de Winter Experience als de Experience Plus vinden plaats op zaterdag 28 januari 2017. 

Wanneer:
28 januari 2017
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 275,00 of (Winter Experience Plus) € 335,00. Opnames Porsche-sessie € 35,00.
Meer informatie:
raceplanet.nl/

Nu op voorraad