Mijn Autokopen.nl

Auto Retro Roeselare

Jubilerend BMW en Ferrari onder de aandacht

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Auto Retro 2016

Auto Retro Brugge is niet meer, maar daarvoor in de plaats is er nu Auto Retro Roeselare. De beurs gaat voortvarend van start met speciale aandacht voor het jubilerende BMW en Ferrari.

Omdat de Beurshal in Brugge afgebroken wordt verhuist de jaarlijkse Auto Retro-beurs naar Roeselare. Dat is voor ons Nederlanders iets verder rijden maar daar staat tegenover dat onze Zuiderburen alles uit de kast halen om Auto Retro Roeselare tot een succes te maken. 

Allereerst wordt er een eregallerij ingericht over Veteraanmotoren Houtland, een club voor rijders van klassieke motorfietsen. De pronkstukken beslaan meer dan een eeuw geschiedenis van motorenbouw.

Daarnaast worden bijzondere voertuigen tentoongesteld van twee jubilerende merken. Nummer 1 is het 100-jarige BMW, het merk uit Beieren dat we vooral van de sportieve auto's voor dagelijks gebruik kennen. Nummer 2 is Ferrari, het supercarmerk dat zich naast straatauto's ook richt op racewagens voor het circuit. Het Italiaanse merk bestaat inmiddels 70 jaar en beschikt eveneens over fraai erfgoed. 

De rest van de beurs wordt gevuld met handel van particulieren en bedrijven. Onder de aangeboden oldtimers en classic cars zul je een aantal zeldzame exemplaren aantreffen. En soms een verrassing; zo kwamen bezoekers in 2016 een te koop aangeboden botsautootje tegen.

Er zijn ook stands met onderdelen, technische literatuur, miniatuurauto's, lifestyle-artikelen en automobilia. Ruilen is overigens ook mogelijk op deze beurs. 

Wanneer:
21 en 22 januari 2017
Openingstijden:
van 9.30 tot 18.30 uur
Plaats:
Expo Roeselare
Diksmuidsesteenweg 374
8800 Roeselare
België
Prijs:
€ 12,00 inclusief parking
Meer informatie:
www.autoretro.be/

Nu op voorraad

Tags: bmw ferrari oldtimers