Mijn Autokopen.nl

Porsche Racing Days

Porsche-rijders doen zelf mee op Zandvoort

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche komt in actie tijdens de Racing Days op Zandvoort - en jij als Porsche-rijder mag dat ook! Alleen fan? Geen probleem, je kunt gratis kijken en deelnemen aan de paddock-activiteiten.

De Nederlandse importeur organiseert voor het tweede jaar de Porsche Racing Days op Circuit Park Zandvoort. Op 1 en 2 juli aanstaande heeft iedereen gratis toegang tot het bekende duinenterrein rondom het circuit, de hoofdtribune en de paddocks. Porsche-rijders kunnen hun auto parkeren op het 'Porsche-only' parkeerterrein, dat tot officieuze showpaddock ingericht wordt.

Porsche op Zandvoort

Programma

Er wordt dit weekend op Zandvoort een race verreden voor de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. 's ochtends vindt de kwalificatie plaats. Voordat de racers het gaspedaal intrappen kun je als bezoeker deelnemen aan de pre-grid en gridwalk. Dat belooft al spektakel vóórdat er nog maar een meter verreden is!

Eigenaren die met hun Porsche naar het evenement komen kunnen eerder op de dag vrij rijden op het circuit. Er zijn sessies op verschillende niveaus en dit jaar ook het Porsche Classic-arrangement, voor bestuurders van een klassieke Porsche. Meer oldtimer Porsches komen de baan op tijdens de Porsche Classic Demo. 

De dag is extra speciaal voor tieners van 14 tot 17 jaar. Zij kunnen hun eerste rijervaring opdoen in een Porsche, op het circuit van Zandvoort! Niemand die je dat nadoet. Voor de allerkleinsten wordt een Porsche Kids Corner ingericht. Leuk voor jong en oud is de Porsche Escape Room, waar groepsgewijs uit ontsnapt dient te worden. Durf jij het aan?

Hospitality-arrangement

Bezoekers die de beste plek willen hebben - de Hospitality Lounge aan de Tarzanbocht - en met hapjes en drankjes verzorgd willen worden kunnen via hun Porsche Centrum een Hospitality-arrangement aanvragen. 

Wanneer:
1 en 2 juli 2017
Openingstijden:
van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.porsche-racingdays.nl/

Nu op voorraad

Meer Porsche 67 tweedehands auto's