Mijn Autokopen.nl

BMW Sharknose Meeting 2017

Internationale fandag voor BMW-rijders

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De grootste Europese bijeenkomst voor klassieke BMW's, de Sharknose Meeting, belooft weer een leuke dag te worden. Dit keer op een nieuwe en makkelijk te bereiken locatie.

Wie op zaterdag 24 juni de BMW Sharknose Meeting bezoekt zal honderden BMW klassiekers en youngtimers te zien krijgen. Het draait om de modellen met de karakteristieke haaienneus, waaronder de 501 tot en met 503, de 'Neue Klasse' 1600, 1800 en 2000, de E3, E6, E9 enzovoort. Ook exemplaren van carrosseriebouwers als Glas, Bauer en Alpina worden uitgenodigd. Maar exclusieve of recente BMW-modellen zijn eveneens welkom. 

Vele BMW-klassiekers te bezichtigen

Tegen de parkeerkosten van 10 euro kun je je BMW op de bezoekersparkeerplaats showen. Maar er zijn meer 'Bimmers' te zien. Zoals de wagens van de leden van deelnemende clubs. Bijvoorbeeld de BMW Club Nederland, de BMW E30 Club Nederland, de BMW M Club Nederland en de BMW 02 Club Nederland zijn aanwezig. Ook BMW-dealer Ekris is van de partij. 

BMW Sharknose Meeting

Dealers en onderdelenwinkels ruimen speciaal voor dit evenement hun oude voorraden op. Je kunt zodoende componenten en onderdelen vinden die al jaren niet meer leverbaar zijn, vaak origineel van BMW. Verder worden gebruikte onderdelen betaalbaar verkocht. Tuningspullen en accessoires, schaalmodellen en restauratiegereedschappen, het is allemaal te koop.

Wil je weten wat je BMW waard is dan kun je je aanmelden om, tegen betaling, een beëdigd taxateur een verzekeringsrapport op te laten stellen. De dag wordt niet afgerond voordat jong en oud tegen elkaar racen op de miniatuurbaan van de Carrera Club. Het commentaar wordt verzorgd door niemand minder dan motorsportpresentator Olav Mol.

Deelname

Dit jaar vindt de Sharknose Meeting plaats in de nieuwe Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze locatie is zeer centraal gelegen voor iedereen in ons land. Eigenaren van geschorste oldtimers kunnen via de Evenementenregeling van de Belastingdienst toch komen; zie hiervoor de info op onderstaande website. Op de site staat eveneens beschreven hoe je je kunt aanmelden voor deze gezellige meeting. 

Wanneer:
24 juni 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld
Nederland
Prijs:
gratis evenement (exclusief parkeerkosten)
Meer informatie:
sharknosemeeting.com/nl/