Mijn Autokopen.nl

Isuzu Experience Day 2017

Avontuurlijke activiteitendag voor pick-up-rijders

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Wil je een Isuzu D-Max uitproberen in het terrein? Of wil je met je eigen pick-up rijden, met alcoholbril op? Of testen hoe goed de D-Max remt ook al hangt er een aanhanger achter? Het kan allemaal tijdens de avontuurlijke Experience Day.

Ook dit jaar organiseert de Benelux-importeur van Isuzu een dag voor fans van pick-ups. Zij zijn op zondag 4 juni welkom op Experience Island te Loon op Zand. Dat is toch al een fantastische locatie, waar je activiteiten kunt ondernemen zoals Dakar rijden, boogschieten, vlotten bouwen, aan een zipwire afdalen - en off-roaden. 

Voor dat laatste is volop gelegenheid tijdens de Isuzu Experience Day. Aan bezoekers die geen D-Max bezitten wordt een exemplaar op vier personenn beschikbaar gesteld voor een beperkte duur. Zodoende kun je de mogelijkheden van deze pick-up uitproberen in het terrein. Kom je met je eigen D-Max, dan kun je de hele tijd los gaan. 

Isuzu D-Max

Isuzu organiseert ook speciale activiteiten zoals een trial, behendigheidsproeven en het rijden met een alcoholbril op. Er staat een D-Max gereed met een 3,5 ton wegende aanhanger, om te demonstreren hoe goed de remweg van Isuzu's pick-up is. Wil je toerrijden dan liggen er roadbooks gereed. Ook kan er gereden worden op segways en quads.

's avonds is er gelegenheid om gezellig na te praten met de vele andere bezoekers. Er wordt een barbecue ontstoken en een band verzorgt swingende covers. Inschrijven op onderstaande website.

Wanneer:
4 juni 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 21.00 uur
Plaats:
Experience Island
Baan achter de Plakken 1
5175 NP Loon op Zand
Nederland
Prijs:
€ 195,00 per voertuig (exclusief barbecue)
Meer informatie:
www.experienceday2017.be/

Nu op voorraad

Meer Isuzu D-Max 4 nieuwe auto's 2 tweedehands auto's