Mijn Autokopen.nl

Dutch Jeep Camp 2017

Pinksterweekend vol actie, fun en saamhorigheid

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Jeep Club Nederland blijft groeien en dat is niet gek met evenementen zoals het Dutch Jeep Camp. Actie, fun maar ook saamhorigheid staan aan de basis van het succes.

Al 15 jaar bestaat de Jeep Club Nederland. Vorig jaar zijn er veel leden bijgekomen en dat is niet gek. De club organiseert veel 4x4-activiteiten. Diverse zijn ook leuk voor de rest van het gezin, zoals het kampeerweekend tijdens Pinksteren. Er is dit jaar nog beperkt plaats dus geef je op voor het te laat is. 

Programma

Op vrijdag 2 juni wordt iedereen al vroeg verwacht op het Sportlandgoed in het Drentse Zwartemeer, aan de Duitse grens. Begin van de middag starten de eerste activiteiten al. 's avonds volgt de nachtrit, een 3 kilometer lang traject over het terrein. 

Op zaterdag en zondag staan er 's morgens toertochten op het programma, plus een Academy op het terrein. Na de lunch zijn er demonstraties. Die staat op zaterdag in het teken van 'extreem', op zondag van het doorwaden van een rivier. 

Zaterdagavond wordt het clublustrum gevierd - in stijl. 'Western style' welteverstaan:  Jeeps en Jeepers worden uitgedost aan de barbecue verwacht. De aankleding telt mee voor het concours, dat op zondag wordt georganiseerd. Die avond is er een kampvuur. 

Op zondag kunnen deelnemers zich trouwens ook op het nabijgelegen Funpark in het Duitse Meppen vermaken. In de voormalige energiecentrale staan allerhande voertuigen - waaronder buggy's, Hummers, tanks en supercars - klaar voor snelheid en actie. 

De laatste toer- en Academy-mogelijkheden zijn op maandagmorgen. Halverwege de middag wordt het Dutch Jeep Camp 2017 beëindigd, maar dan is iedereen ook aan de beurt geweest met alle leuke activiteiten. 

Dutch Jeep Camp

Nieuwe activiteiten

Zelfs trouwe kampbezoekers zullen nieuwe ervaringen opdoen, want de Jeep Club Nederland zorgt voor nieuwe activiteiten. Er wordt gedacht aan een waterevenement, nieuwe locaties voor de doorwadingen, extra proeven en trials speciaal voor de gevorderde Jeepers. Bekende bezigheden zoals de Mud Cup, de Kinder Meerkamp en de verkoop van Jeep-spullen ontbreken niet.

Je kunt tijdens het Jeep Camp overnachten op de camping (of in een blokhut). Inschrijving via onderstaande website. 

foto's: Kristine Nuyens

Wanneer:
2 tot en met 5 juni 2017
Openingstijden:
van vrijdag 10.00 uur tot maandag 15.00 uur
Plaats:
Sportlandgoed
Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde 2
7894 EA Zwartemeer
Nederland
Prijs:
€ 160,00 per Jeep met twee volwassenen, inclusief overnachten (JCN-leden € 115,00). Extra volwassenen € 40,00 (leden € 30,00) p.p., kinderen van 4 tot en met 15 jaar € 15,00 euro
Meer informatie:
www.jeepclub.nl/

Nu op voorraad