Mijn Autokopen.nl

Capital Cars & Classics

Tweede editie wederom met Grand Night en Rally

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De exclusieve autobeurs Capital Cars & Classics vindt opnieuw plaats. Ook nu zullen de dag vooraf een Rally en Grand Night worden georganiseerd.

Vorig jaar werd in de Amsterdamse Kromhouthal voor het eerst Capital Cars & Classics georganiseerd. De beurs toont de crème de la crème van de autowereld - zorgvuldig geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars - in een ambiance van luxe lifestyle-artikelen en haute cuisine. De beurs staat op zaterdag 18 en zondag 19 maart op de kalender in de industriële Kromhouthal. 

Capital Cars & Classics

Net als vorig jaar luiden twee speciale activiteiten de beurs in. Vrijdagmiddag 17 maart wordt de Capital Cars & Classics Amsterdam Rally verreden. Rond de middag worden de deelnemers eerst ontvangen door Gassan Diamonds in Amsterdam. Vandaar vertrekken de moderne supercars en klassiekers naar de Noord-Hollandse wegen voor een middagje stuurplezier. Om circa half 6 worden de fraaie auto's verwacht bij de Kromhouthal.

Daar gaat op de vrijdagavond de Grand Night van start, met een gezelschap van maximaal honderd personen. Na een ontvangstborrel tussen de mooiste auto's die ze kunnen wensen biedt topchef Ron Blaauw met zijn Gastrobar on Tour de gasten een viergangendiner aan. Maitre Frederic verzorgt de wijnen. 

Deelname aan de rally kost 250 euro per equipe van twee personen, of 200 euro in combinatie met de Grand Night. Kaarten voor de Grand Night zijn te bestellen à 250 euro per persoon inclusief weekendtoegang tot de beurs. Te duur? De beurs zelf is uiterst betaalbaar te bezoeken. Reserveren via onderstaande website.

Wanneer:
18 en 19 maart 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam
Nederland
Prijs:
€ 19,75 inclusief parkeerplaats of shuttle-service
Meer informatie:
www.cc-c.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers