Mijn Autokopen.nl

Cars & Collectables

Op nieuwe locatie wordt Volvo in het zonnetje gezet

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Volvo P1800

De voormalige Modelauto & Automobilia Beurs heet nu Cars & Collectables. Er is bovendien een nieuwe locatie. Dat komt goed uit om de jarige gast, het Volvo-Forum, in het zonnetje te zetten.

Tot voor kort vond bovengenoemde oldtimer- en verzamelbeurs plaats in het Den Hartogh Ford Museum. Nu dit museum helaas de deuren heeft moeten sluiten verhuist de beurs naar een nieuwe locatie: de VanzantenHal in Nieuw-Vennep. Om duidelijker te maken dat de beurs draait om alles wat met auto's te maken heeft én verzamelwaardig is heeft de organisatie tevens de beursnaam gewijzigd, in Cars & Collectables. 

De nieuwe locatie biedt zowel binnen als buiten ruimte. Het grote parkeerterrein wordt benut om bezoekers met oldtimers te ontvangen. De klassiekers kunnen dan door iedereen bekeken worden. De hal zelf wordt gevuld met stands waar modelauto's, miniaturen, autofolders, boeken, tijdschriften, onderdelen en automobilia gekocht kunnen worden. 

Tijdens de eerste editie van Cars & Collectables is het Volvo-Forum te gast. Dit internetforum bestaat 12,5 jaar en dat is een mooie aanleiding om de liefhebbers in staat te stellen elkaar in het echt te ontmoeten. Op de beurs zullen extra veel Volvo-spullen worden aangeboden. Een aantal bijzondere Volvo-modellen wordt tentoongesteld. 

Oldtimerrijders gratis

De organisatie nodigt rijders van oude, nieuwe én speciale Volvo-modellen uit om te komen. Wie een oldtimer van minimaal 30 jaar oud heeft kan deze op het parkeerterrein neerzetten en ontvangt maximaal twee gratis toegangskaartjes voor de beurs.

Wanneer:
19 maart 2017
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
VanzantenHal
IJweg 1415
2152 NB Nieuw-Vennep
Nederland
Prijs:
€ 5,00 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis)
Meer informatie:
carsandcollectables.nl/

Nu op voorraad

Tags: volvo oldtimers