Mijn Autokopen.nl

Antwerp Classic Salon 2017

Thema: Ferrari 70 jaar passie

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Ferrari's

Het is alweer de veertigste keer dat de deuren van de Antwerp Classic Salon openen. De passie voor het 70-jarige Ferrari is dit jaar het thema van de oldtimerbeurs.

In het eerste weekend van maart wordt 20.000 m2 vloer van de Antwerp Expo gevuld met honderden klassieke automobielen en motorfietsen. Deze worden door exposanten uit veertien landen aangeboden. Of je nu houdt van vintage auto's, klassieke tuning cars, exoten, prestige cars, oldtimers of youngtimers, er is volop keus en veel te zien. 

De beurs besteedt deze editie extra aandacht aan het 70-jarige Ferrari. Het Italiaanse merk is natuurlijk vooral bekend om het raceteam Scuderia Ferrari. In de Formule 1 is dit het team dat het vaakst op het podium belandde. Maar ook straatauto's als de Testarossa spreken tot de verbeelding. Het Italiaanse design en de power roepen passie op, en het is deze passie waar de beurs op inzoomt.

De verkoopstands worden aangevuld met ongeveer vijftig stands voor musea, autoclubs en motoclubs. Zij showen hun fraaiste voertuigen, waarvan de mooiste wordt beloond met een prijs in het Club Concours. Daarnaast is er een Concours d'Élégance voor bijzondere voertuigen op Antwerp Classic Salon. 

Wat je zeker niet over moet slaan zijn de 'schatkamers van de beurs'. Hier vind je dat ene onderdeel dat je zocht, de zeldzame literatuur voor een te restaureren auto of een oldtimer-gerelateerd kunstobject. Ook artikelen als accessoires en miniatuurauto's, banden, race outfits en automobilia zijn te koop. 

Wanneer:
3 tot en met 5 maart 2017
Openingstijden:
vrijdag van 14.00 - 20.00 uur, weekend van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
B-2020 Antwerpen
België
Prijs:
€ 17,00 (kinderen onder 10 jaar gratis)
Meer informatie:
www.siha.de/acs_nl.php

Nu op voorraad

Tags: oldtimers