Mijn Autokopen.nl

Autosalon van Genève 2017

Meer te beleven dan premières bekijken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Op de autosalon van Genève valt meer te beleven dan het bekijken van modelprimeurs. Maar dat is natuurlijk wel de hoofdzaak.

De Geneva International Motor Show is dé plek waar automerken hun nieuwe modellen onthullen. Wij zullen dan ook op 7 en 8 maart ter plekke verslag doen van de debutanten. Wil je zelf naar Genève reizen om de nieuwkomers als eerste te zien dan kun je de beurs bezoeken van donderdag 9 maart tot en met zondag 19 maart. 

De nieuwe generaties Seat Ibiza en Kia Picanto worden geshowd, nieuwe SUV's waaronder de Opel Crossland X, Mitsubishi Eclipse Cross en Range Rover Velar, de gloednieuwe McLaren Super Series en nog veel meer. Innovatieve auto's zijn bijvoorbeeld de elektrische NanoFlowcell Quant met een 48 Volt-stroomcircuit en de Techrules supercar met turbine-aandrijving. Een overzicht van alle premières vind je in onze nieuwsrubriek.

Meer te beleven

Maar er is meer te beleven dan alleen premières kijken. De Zweedse energieleverancier SwissEnergy organiseert een show over energiezuinige auto's. Met conceptcars beelden merken hun ideeën over de toekomst uit. En natuurlijk kun je de ter plekke verkozen Auto van het Jaar direct bewonderen. Er zijn tuners aanwezig, performancemerken, autosportorganisaties met onder meer een Formule 1-stand, autoclubs, verzamelaars van klassiekers maar ook de TopGear Experience. 

Autosalon van Genève 2016

In de speciale hal voor belevenissen is de 'expositie' van Tag Heuer misschien wel een van de leukste. Dit jaar neemt het horlogemerk een nieuw ontworpen Porsche 911R racewagen mee, een showcar van het Red Bull Racing Formule 1-team, de Audi R8 LMS nummer 28 waarin in 2015 de 24 Uur van Nürburgring gewonnen werd, evenals een elektrische Formula E-sportwagen. Maar kijk verder en je vindt op deze stand ook diverse racesimulatoren, een virtual reality-box, vip-lounges en een pop-up store. Veel plezier daar in Zwitserland!

Wanneer:
9 tot en met 19 maart 2017
Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur; in het weekend van 9.00 tot 19.00 uur
Plaats:
PalExpo
Route François-Peyrot 30
1218 Le Grand-Saconnex (Genève)
Zwitserland
Prijs:
16,00 Zwitserse Francs (kinderen van 6 tot 16 jaar 9,00 Zwitserse Francs); na 16.00 uur halve prijs
Meer informatie:
www.gims.swiss/en/

Nu op voorraad