Mijn Autokopen.nl

Park Porsche 2017

Speciale Porsches te zien tijdens Classic Park Festival

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Op de vierde editie van Park Porsche worden meer speciale Porsches dan ooit tevoren geshowd. Elke Porsche-liefhebber zal zich vermaken op dit festival.

Het is alweer het vierde seizoen dat Park Porsche op de agenda van de Classic Park Festivals staat, en wel op zondag 26 maart 2017. Niet eerder zag je er zoveel fraaie en bijzondere Porsche-modellen. In samenwerking met Autobedrijf van den Akker uit Best showt het Classic Park onder meer een Porsche 911 T Coupé Karmann, een 911 T 2.4 Targa en een replica van de 911 RSR uit 1974. 

Klassieke Porsches

De showcars en stands met Porsche-accessoires en gerelateerde producten vullen de Two Tone-zaal geheel. Ook dit jaar geldt weer: dit en de andere Classic Park-gebouwen zijn alle te bezoeken met het festivalticket. Zoals het museumgebouw met 140 klassieke en exclusieve auto's. Speciaal voor deze dag biedt het Classic Park diverse Porsches te koop aan. 

Bezoekers die met een Porsche komen ontvangen een voordelig entreekaartje. Bovendien kunnen zij in een fotoshoot vereeuwigd worden met hun wagen. Wie een Porsche in concoursstaat heeft kan zich desgewenst vooraf aanmelden voor deelname aan de uitverkiezing van het mooiste exemplaar, in het Concours d'Élégance Paddock. Daarmee kunnen bezoekers nóg meer fraaie Porsches bewonderen.

Wanneer:
26 maart 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 8,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 5,00). Met thema-auto € 5,00
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad bij Autobedrijf T. van den Akker B.V.

Bekijk de gehele voorraad 52 tweedehands auto's