Mijn Autokopen.nl

Warm-up Training Porsche Sport Driving School

Instapcursus rijvaardigheid waarbij rijplezier centraal staat

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche 911 GTS

Je kunt de sportieve eigenschappen van je Porsche nog beter benutten na het volgen van de Warm-up Training aan de Porsche Sport Driving School. Daar beleef je elke dag plezier aan.

Een Porsche koop je natuurlijk voor de rijbeleving. Sportief rijden lukt nóg beter wanneer je een rijtraining volgt. Dan kun je veilig en beheerst dingen doen als hard door een bocht gaan. Voor wie meer uit z'n Porsche wil halen biedt de Porsche Sport Driving School een vijftal op elkaar aansluitende cursussen aan.

De instapcursus is de Warming-up Training. Hierbij staat het rijplezier centraal. Vanuit de focus op het veilig je plek op de weg innemen komen onderwerpen aan bod als hard de bocht ingaan, omgaan met onder- en overstuur, plus het behouden van controle tijdens de slalom of Lane Change. Een ander programma-onderdeel bestaat uit de remproef.

Er is lekker veel trainingstijd. Dankzij het beperkte aantal deelnemers is veel persoonlijke instructie mogelijk. Behalve van je eigen Porsche kun je ook een gebruikmaken van een huurauto. Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat. De Warm-up Training is de ideale basis voor de vervolgtrainingen van de Porsche Sport Driving School. En je hebt elke dag plezier van wat je hebt opgestoken.

Wanneer:
14 oktober 2018
Plaats:
Midland Circuit
Talingweg 89
8218 NX Lelystad
Nederland
Prijs:
€ 499,00 exclusief verzekering en eventuele autohuur; tweede bestuurder € 99,00. Toeschouwers € 39,00 per persoon.
Meer informatie:
www.porsche.com/netherlands/nl/motorsportandevents/porschetrackexperience/

Nu op voorraad

Meer Porsche 63 tweedehands auto's