Mijn Autokopen.nl

Precision Training Porsche Sport Driving School

Bochtentechniek staat centraal in vervolgcursus

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche Cayman GT4

Voor Porsche-rijders die hun bochttechnieken aan willen scherpen, om op hoge snelheid te kunnen driften of rijden via de ideale lijn, organiseert de Porsche Sport Driving School de Precision Training.

In een eendaagse cursus van de Porsche Sport Driving School leren Porsche-rijders hun grenzen te verleggen in het bochtenwerk. Gecontroleerd rijden over een bochtig traject, de ideale lijn sturen over een circuit, omgaan met over- en onderstuur en zelfs driften staan op het programma. 

Als vervolg op de Warm-up Training focust de Porsche Sport Driving School in deze Precision Training op de bochtentechniek in al haar facetten. Naast bochtenoptimalisatie is er aandacht voor onderdelen als de slalom, remoptimalisatie en het gebruik van hulpsystemen.

Omdat je uren kunt trainen kom je met meer zelfvertrouwen uit deze proeven. Je weet dan met welke snelheid je de bocht in kunt gaan en wat het rempunt is. Deelname wordt dan ook beloond met een certificaat. Het afronden van deze training biedt bovendien de mogelijkheid circuittrainingen te gaan volgen bij de Porsche Sport Driving School.

Precision Classic

De nieuwe Precision Classic Training is identiek aan bovengenoemde cursus, maar toegesneden op klassieke Porsche-modellen. De Classic-training vindt tegelijkertijd plaats.

Wanneer:
14 oktober 2018
Plaats:
Midland Circuit
Talingweg 89
8218 NX Lelystad
Nederland
Prijs:
€ 499,00 exclusief verzekering en eventuele autohuur; tweede bestuurder € 99,00. Toeschouwers € 39,00 per persoon.
Meer informatie:
www.porsche.com/netherlands/nl/motorsportandevents/porschetrackexperience/

Nu op voorraad

Meer Porsche 63 tweedehands auto's