Mijn Autokopen.nl

CitroMobile 2017

Nederlandse première C4 Cactus met Advanced Comfort-veersysteem

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

CitroMobile vernieuwt. De organisatie belooft meer beleving, nieuwe activiteiten, een grotere beursvloer en een uitgebreid damesprogramma. Het festival is ook zeer geschikt voor liefhebbers van de Franse levensstijl.

Het festival CitroMobile wordt alweer voor de 23e keer georganiseerd, dus is het tijd de boel op te frissen. Succesvolle activiteiten, waaronder de Citroën-bioscoop, workshops en de presentatie van de nieuwste Citroën-modellen blijven behouden. Daarnaast ontwikkelt de organisatie nieuwe activiteiten waarbij beleving voorop staat. 

Meer beleving

Wat dat feitelijk inhoudt? Het kunnen race-simulatoren zijn, technische workshops maar ook de beleving van de kernwaarden van het merk Citroën. Zo zal de importeur Citroën Nederland de stand inrichten als ware het een gezellige huiskamer, voorzien van comfort 'met de hoofdletter C'. Tot slot beleef je net zo goed de Franse levensstijl, met bijvoorbeeld passende muziek en hapjes. Het festivalthema luidt niet voor niets: "Citroën, une joie de vivre, a lifestyle". 

Citroën C4 Cactus prototype Citroën Advanced Comfort

De nieuwe Citroën C3 is uitgebreid te bekijken op CitroMobile. Ook de C4 Picasso en C4 Cactus staan er, plus een bijzonder prototype. Het is eenC4 Cactus voorzien van het nieuwe Citroën Advanced Comfort-onderstel, de opvolger van de bekende hydropneumatische vering. 

Openluchtmuseum

De parkeerplek met plek voor drieduizend Citroëns van bezoekers en leden van Nederlandse Citroën-clubs ziet er deze dag uit als een prachtig openluchtmuseum. Er worden in het Expo-gebouw onderdelen aangeboden, restauratiegereedschappen, accessoires maar ook lifestyle-artikelen waaronder kleding, miniatuurautootjes en kunst. De uitgever van Citroën-boeken Citrovisie komt vertellen over z'n aanpak, het Dutch Dyane Racing Team is aanwezig, Francofiel Sylvain LeLange die je de Franse taal helpt bijspijkeren - kortom, de dag zal omvliegen. 

Wanneer:
6 en 7 mei 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1
2141 SB Vijfhuizen
Nederland
Prijs:
€ 12,00 (kinderen tot 5 jaar gratis, van 5 tot 12 jaar € 5,00)
Meer informatie:
www.citromobile.nl/

Nu op voorraad

Tags: citroën festival