Mijn Autokopen.nl

Oldtimer Voorjaarsdag 2017

Gezellig en gratis uitje voor deelnemers en publiek

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Net buiten Leiden, aan het Valkenburgse Meer, vindt weer de jaarlijkse Oldtimer Voorjaarsdag plaats. Het is een gezellig en gratis uitje voor deelnemers én publiek.

Elk jaar weer organiseert de Voorschotense Oldtimer Vereniging (VOV) de Oldtimer Voorjaarsdag. Het is een leuk uitje voor hen die een oldtimer bezitten, maar evengoed voor mensen die er geen hebben maar er wel van houden. Want iedereen is welkom. 

Dit jaar gaat de Voorjaarsdag op zondag 7 mei om 11 uur van start. Het grote parkeerterrein naast het museum Stoomtrein Katwijk Leiden (leuk voor een combi-uitje!) wordt gevuld met oldtimers van 25 jaar of ouder. Dat kunnen personenwagens zijn, trucks, motor- en bromfietsen, modelboten of stoommachines. Leuk hoor, die variatie. 

Een aparte plek wordt gereserveerd voor de kofferbak- en ruilmarkt. Neem je spullen zoals onderdelen mee en biedt deze ter plekke aan. De aanwezigen met een oldtimer kunnen deelnemen aan een puzzelrit in de omgeving. Aan het eind van de dag worden de winnaars van deze tocht beloond met een leuke prijs. Het gratis evenement vindt, net als vorig jaar, plaats aan het Valkenburgse Meer.

Wanneer:
7 mei 2017
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
parkeerterrein bij museum Stoomtrein Katwijk Leiden
Jan Pellenbargweg 1
2235 SP Valkenburg (Z-H)
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.vovnieuws.nl/

Nu op voorraad