DF @ Zolder

Vrij rijden op een Belgisch circuit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche Macan Turbo

Een leuk dagje uit combineren met lekker rijden? De trackday op circuit Zolder zou zomaar eens de juiste keuze kunnen zijn.

Op woensdag 15 november organiseert Driving Fun samen met Skylimit Events een circuitdag. Daarvoor moet je wel even de grens oversteken, naar het circuit van Zolder. Deze baan ligt op slechts 50 tot 60 km afstand van Eindhoven en Tilburg.

Het is ook nog eens een leuk circuit. De tien bochten op het 4 km lange traject bieden voldoende mogelijkheden om de rijeigenschappen van je auto te verkennen en onder controle te krijgen. Er wordt deze dag niet geracet maar natuurlijk wel lekker doorgereden. 

Onze zuiderburen zullen er vast een gemoedelijke dag van maken. Rijders van elk niveau zijn welkom. Ook is het mogelijk (à 20 euro per persoon) om een auto te delen of een passagier mee te nemen.

Je hoeft overigens geen raceauto te hebben, kom gerust in je straatauto. Kijk wel op onderstaande website naar de eisen waaraan je auto dient te voldoen. Ook inschrijven kan via die site. Daarnaast dien je over een DF Trackdays-lidmaatschap (40 euro/jaar) te beschikken; dit kan op de dag zelf worden aangeschaft. 

Wanneer:
15 november 2017
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Circuit Zolder
Terlamen 30
3550 Heusden-Zolder
België
Prijs:
€ 310,00 per auto (alleen 's middags € 270,00)
Meer informatie:
www.dftrackdays.com/