Mijn Autokopen.nl

Porsche Performance Training

Ideale lijn en meer circuittechnieken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche Cayman GT4

Heb je de basistechnieken om een Porsche te besturen onder de knie? Leer ze toepassen op het circuit tijdens de Performance Training van de Porsche Sport Driving School.

Goed, je hebt bij de Porsche Sport Driving School de Warm-Up en Precision trainingen gevolgd en daardoor alle basistechnieken onder de knie. Dan wil je ze vast toe gaan passen op snelheid op een circuit. En welke baan is geschikter dan Zandvoort? Geef je dan nu op voor de Porsche Performance Training op donderdag 25 oktober. 

Direct na de inschrijving volgt een korte sessie theorie en veiligheidsbriefing. Voordat je de baan opgaat pik je nog wat mee van de barbecue. 's middags geldt het 'open pit lane' concept en kun je 4 uur lang oefenen. In principe rijd je met je eigen Porsche maar er zijn ook huurauto's.

Onder begeleiding van de professionele trainers van de Porsche Sport Driving School leer je vloeiend en beheerst over het circuit te rijden en de ideale lijn te vinden. Ook krijg je rijtechnieken mee die specifiek zijn voor het circuit Zandvoort. Want hier is veel reliëf, er zijn lange doordraaibochten maar ook blinde instuurpunten en stevige remzones. Je steekt dus lekker veel op en er valt veel te genieten.

Wanneer:
25 oktober 2018
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 699,00 ; tweede bestuurder € 149,00 (exclusief verzekering). Toeschouwers € 39,00 p.p.
Meer informatie:
www.porsche.com/netherlands/nl/motorsportandevents/porschetrackexperience/

Nu op voorraad

Meer Porsche 63 tweedehands auto's