Mijn Autokopen.nl

ClassicsNL 2017

Klassiekerbeurs inclusief (online) veiling

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Autobianchi A112 uit periode 1984-1986

Ook dit jaar biedt de oldtimerbeurs ClassicsNL een veiling. Bijzonder is dat je online kunt bieden nadat je de klassiekers in het echt goed bekeken hebt. 

Meer dan 18.000 m2 vloeroppervlak ruimt de WTC Expo in Leeuwarden eind oktober in voor de beurs ClassicsNL. Daar kunnen handelaren én particulieren oldtimers en youngtimers verhandelen, mits deze in kwalitatief goede staat zijn. Wil je verkopen, kijk dan op ondergenoemde website voor meer informatie.

Ook bezoekers die geen oldtimer kunnen aanschaffen zijn welkom om het prachtige aanbod te bekijken. De beurs streeft naar een grote diversiteit: van zelfdzame tot ruim verkrijgbare modellen; van exclusieve tot gangbare auto's; oldtimers naast youngtimers; en dat alles in verschillende prijsklassen. 

Veiling

Net als vorig jaar wordt een deel van het aanbod verkocht via een veiling. Een primeur is echter dat dit een internetveiling is, georganiseerd in samenwerking met het online veilinghuis Catawiki. Dit partnerschap maakt het mogelijk dat geïnteresseerden eerst de auto's in het echt (op de beurs) goed kunnen bekijken, om daarna online een passend bod uit te kunnen brengen. Behalve auto's worden ook klassieke motorfietsen, modelauto's en automobilia geveild. Wij zeggen: doe 'es gek en plaats een bod!

Wanneer:
27 tot en met 29 oktober 2017
Openingstijden:
vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur; zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland
Prijs:
€ 13,50 (kinderen tot en met 12 jaar gratis)
Meer informatie:
www.classicsnl.nl/

Nu op voorraad