Mijn Autokopen.nl

JDCH lifestyle- & onderdelenbeurs

Exclusief gewijd aan de merken Jaguar en Daimler

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Klassieke Jaguars

Er zijn veel oldtimerbeurzen in ons land, slechts een daarvan is geheel gewijd aan het merk Jaguar. In de schijnwerpers staat de E-Type Series 1.5. 

De Jaguar Daimler Club Holland (JDCH) is weer druk doende de jaarlijkse beurs te organiseren exclusief bedoeld voor het merk Jaguar. Nou ja, het in 1960 overgenomen Britse merk Daimler hoort daar natuurlijk ook bij. 

Er is dit keer speciale aandacht voor de bijna 50-jarige Jaguar E-Type Serie 1.5 - die officieel nooit heeft bestaan. Toen in 1968 echter de E-Type voor de Amerikaanse milieuregels aangepast moest worden, werd op basis van de eerste generatie ('Series 1') een speciale reeks geproduceerd. Omdat deze vlak voor het verschijnen van de tweede E-Type generatie (de Series 2) gebouwd werd kreeg deze de officieuze naam Series 1½ of 1.5.

Op de beurs worden Jaguars en Daimlers als oldtimer, youngtimer of hedendaagse auto verhandeld. Circa vijftig standhouders vullen het auto-aanbod aan met producten als onderdelen, accessoires, poetsmiddelen, folders en boeken, taxaties, verzekeringen, maar ook kunst en kleding. Het evenement heet niet voor niets Lifestyle & onderdelenbeurs. Zelf kun je ook een Jaguar of gerelateerde spullen verkopen; zie voor meer informatie onderstaande website. 

Wanneer:
29 oktober 2017
Openingstijden:
van 10.30 tot 16.00 uur
Plaats:
sporthal De Heuvel
Heuvel 40
6651 DE Druten
Nederland
Prijs:
€ 6,00 (JDCH-leden gratis)
Meer informatie:
www.jdch.nl/

Nu op voorraad