Porsche Kids Rally

Kinder-navigator bepaalt de route

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Stel je voor, je bent tussen de 8 en 18 jaar, hebt nog geen rijbewijs, maar kunt bij een rally wél mooi de route bepalen. Dit leuke idee wordt werkelijkheid met de Porsche Kids Rally.

Welk kind droomt er nu niet van: zelf de controle hebben bij het autorijden? In een Porsche nog wel, dat moet toch het einde zijn. Maar het is helemaal geen droom, het is werkelijkheid bij de Porsche Kids Rally, een kaartleesrit voor Porsche-rijders met kind, kleinkind of jeugdige kennis. 

Porsche Kids Rally

Voorafgaand aan de tocht organiseert Porsche een instructiesessie. Zo weten de kids - die per leeftijd worden ingedeeld - hoe ze tijdens de tocht hun taak als navigator optimaal kunnen uitvoeren. Er zijn immers prijzen te winnen. Op zaterdag 23 september begint het echte werk. Nu ja, werk, eerst zijn er een (alcoholvrije) middagborrel, diner en feestavond. 

Vanuit het hotel in het midden van het land start de rit op zondag. Aan de hand van meerdere kaartleessystemen en opdrachten leggen de equipes proeven af, rijden ze afstanden en nemen ze deel aan activiteiten. De rally is op die manier voor zowel de bestuurder als navigator een uitdaging. Aan het eind van deze ultieme 'ouder-kind' dag wacht in het zuiden van het land een feestelijke finish met prijsuitreiking. Daar zijn ook familie en vrienden van harte welkom. 

Wanneer:
23 en 24 september 2017
Plaats:
Nederland
Prijs:
€ 795,00 per equipe van twee personen, inclusief catering, overnachting en benodigdheden
Meer informatie:
www.porsche.nl/kidsrally

Nu op voorraad

Tags: porsche puzzelrit