Driving Skills for Life

Gratis Ford rijvaardigheidstraining voor jongeren

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford-rijtraining

Het valt soms niet mee, veilig een auto besturen als je nog jong en onervaren bent. Verbeter je rijvaardigheden gratis met de Ford-trainingsdagen Driving Skills for Life.

Helaas raken ieder jaar jonge mensen gewond die nog maar een paar jaar autorijden, sommige overlijden zelfs. Hun onervarenheid en de afleidingen in het verkeer zijn belangrijke oorzaken. Het bewaren van voldoende ruimte, beheersen van de juiste snelheid, omgaan met het voertuig en alle aanwezige technische snufjes komen samen met mogelijke gevaren, die ook nog niet eens altijd goed worden herkend. 

Ford biedt jongeren onder de 24 jaar - in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs - de kans een gratis rijvaardigheidstraining te volgen om het leerproces te versnellen. Tijdens de training doe je nieuwe vaardigheden op, krijg je informatie die niet tijdens standaard rijlessen wordt geleerd en neem je plaats achter het stuur samen met een professionele instructeur. 

De totale training bestaat uit dit praktijkonderdeel en een online deel waarbij gebruikgemaakt wordt van internet. Er wordt ingespeeld op realistische scenario's, zo kun je bijvoorbeeld de gevaren ervaren bij het bedienen van de smartphone tijdens het rijden. 

Aanmelden kan op onderstaande website, met vermelding van de datum die jouw voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit vrijdag 29 september, zaterdag de 30e en zondag 1 oktober.

Wanneer:
29 september tot en met 1 oktober 2017
Plaats:
Lelystad
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.drivingskillsforlife.nl/

Nu op voorraad