Mijn Autokopen.nl

Ervaar Tesla in Horst [Update]

Experience days Tesla Model S en Model X

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tesla Model S

Ook in Limburg zijn er nu regelmatig Tesla Experience Days. Kom zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden en leer wat de Model S en Model X jou te bieden hebben.

Tesla organiseert op een tiental dinsdagen evenementen waarbij kandidaat-kopers of -leaserijders de Tesla Model S of Model X kunnen uitproberen. De ene keer neemt het merk de Model S mee, de andere keer de Model X. Als je interesse hebt een proefrit te maken, geef je dan via onderstaande website op voor de dag van jouw keuze. 

Tijdens de testrit rijdt een Tesla-medewerker met je mee, zodat je de beschikbare tijd optimaal gebruiken kunt. Ook achteraf staan medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de configuratie van de Tesla van jouw dromen. Daarnaast wordt informatie verstrekt over het financieren van de auto. 

De Tesla Model S is een van de populairste elektrische auto's, vanwege de grote actieradius van ruim 400 km. De auto is mooi, groot, snel en biedt de nodige rijassistentie-systemen. Naast deze sportback is er de Model X. Ook voor deze cross-over betalen zakelijke rijders niet meer dan 4 procent bijtelling. Interessant genoeg om eens te ervaren.

Update

De voorlopig laatste datum in Horst is 31 juli 2018.

Wanneer:
3 april tot en met 25 juli 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.tesla.com/nl_NL/

Nu op voorraad