VolkStyle Base 2018

Concours en tuningshow modellen Volkswagen Groep

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Volkswagen T-Roc

De 2018-editie van VolkStyle Base belooft de grootste show ooit te worden. Nooit eerder zag je zoveel bijzondere modellen van Volkswagen, Seat en Audi. In concoursstaat, getuned of als dagelijks vervoer van andere bezoekers.

De bunkers en hangars op het voormalige militair vliegveld Weeze worden op zondag 19 augustus weer gevuld met 'VAG-auto's', modellen van de Volkswagen Groep. Deze zesde editie van VolkStyle Base wordt het grootste festival ooit, met topauto's uit heel Europa. Het is mooi te zien hoe liefhebbers en bedrijven hun VAG-auto stylen en tunen, deze een 'personal touch' geven. 

De show wordt opgedeeld in verschillende 'area's', zones voor specifieke modellen. Zo krijgen de merken Seat en Audi hun eigen area en zijn andere hangars bestemd voor de Volkswagen Polo, Golf, Scirocco of de Volkswagen 'Type 1', de klassieke Kever. Ook wordt een hal voor luchtgekoelde VW's gereserveerd en een voor performance-uitvoeringen. Een clubarea voor leden van VAG-clubs ontbreekt evenmin.

Met al die interessante en fraaie modellen kan een Show & Shine Contest natuurlijk niet ontbreken. Wie weet val jíj met je Volkswagen in de prijzen. Showautotickets zijn gratis, maar alleen verkrijgbaar in de voorverkoop (zie ondergenoemde website).

Wanneer:
19 augustus 2018
Openingstijden:
van 9.00 tot 17.00 uur
Plaats:
evenemententerrein vliegveld Weeze
Baaler Strasse
D-47652 Weeze
Duitsland
Prijs:
€ 15,00 (korting deelnemende clubleden en kinderen tot en met 14 jaar; gratis met 402 Card of voor kinderen tot en met 5 jaar)
Meer informatie:
www.volkstylebase.com/

Nu op voorraad

Tags: audi seat volkswagen