Mijn Autokopen.nl

GP Drift (drifttraining 3)

Driften met hoogteverschillen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ferrari FF

Driften met hoogteverschillen, waar leer je dat beter dan op Zandvoort? Dat is dan ook de locatie van de GP Drift-cursus op niveau 3. 

Oké, je hebt het driften al enigszins onder controle. De volgende stap kan zijn om deze techniek uit te voeren tijdens hoogteverschillen. Waar leer je dat beter dan op het duinencircuit van Zandvoort? Bijvoorbeeld op het Scheivlak, die begint met de snelste bocht op Circuit Park Zandvoort maar blind ingestuurd moet worden vanwege de flinke daling.

Zandvoort is dan ook de locatie waar de drifttraining niveau 3 van GP Elite wordt georganiseerd. De cursus wordt gegeven op maandag 10 december 2018. Als je zelf een achterwielaangedreven auto hebt kun je deze gebruiken, een andere optie is een speciaal geprepareerde driftauto huren. 

Na een korte theoriesessie en veiligheidsbriefing is er 4 uur lang de tijd om te oefenen. 1 uur daarvan wordt je persoonlijk begeleid door een instructeur van GP Elite. Zo sluit de training aan op je persoonlijke doelen en de eigenschappen van je eigen auto. Om de kosten te drukken kun je de wagen delen met een tweede bestuurder. Anderzijds kun je extra instructie bijboeken.

De drifttraining op niveau 3 is ook geschikt voor coureurs. Als je ontspannen en gecontroleerd kunt reageren op een plotseling uitbrekende auto kan het je helpen hoger in de ranglijst te eindigen. Je leert bijvoorbeeld weer meteen je voet op het gas te zetten na de drift. Succes gegarandeerd.

Wanneer:
10 december 2018
Openingstijden:
Van 11.45 tot 17.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 599,00 (tweede bestuurder € 149,00). Exclusief toeschouwers, inclusief catering
Meer informatie:
www.gp-elite.nl/

Nu op voorraad