Mijn Autokopen.nl

Štore Simply Clever-winkel

Shop voor slimmigheidjes thuis én Škoda-modellen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Škoda Štore

Eindejaars- en andere inkopen kun je in Haarlem doen bij Štore, de 'Simply Clever'-winkel van onder meer Skoda. Je vindt er leuke cadeautjes maar ook complete auto's.

Op 8 december opent in hartje Haarlem de winkel Štore. Een bijzondere winkel, gerund door smart home specialist 50five, mobiliteitsaanbieder Broekhuis en automerk Škoda. Inderdaad, het merk van 'Simply Clever' - en daar draait het dan ook om in de nieuwe winkel.

Er worden allerlei handigheidjes verkocht die van pas komen in en om het huis, bijvoorbeeld slimme deurbellen of thermostaten, maar ook complete auto's. Want een Škoda-model zit vol inventieve oplossingen: de ijskrabber achter de tankklep, de paraplu in het portier en het als zaklamp uitneembare kofferbaklampje. 

In Štore kan het winkelend publiek vrijblijvend kennismaken met Škoda. Niet alleen de auto's, ook diensten zoals private lease worden toegelicht. Vele aankopen kun je direct meenemen, echter online bestellen en laten bezorgen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zo lijkt de winkel even doordacht als het automerk.

Wanneer:
8 december 2018 tot en met 8 maart 2019
Plaats:
Grote Houtstraat 2
2011 SN Haarlem
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.skoda.nl/

Nu op voorraad