Mijn Autokopen.nl

Aircooled Winterfest 2018

Veel bijzondere luchtgekoelde Volkswagens te zien

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Al tijdens het eerste weekend van 2018 is er het Aircooled Winterfest waar volop bijzondere klassieke Volkswagen-modellen te zien zijn. 

Op het podium in het Eventron worden elk uur twee typen aan je voorgesteld. Op het Expoplein worden exclusieve wagens uit collecties geshowd. Dit jaar worden onder meer tentoongesteld: een Amerikaans model Kever 1303 uit 1977; een door carrosseriebouwer Karmann geproduceerde Cabrio met zeldzame, originele accessoires; een gerestaureerde 412 pick-up - het enige model ooit gebouwd - uit Zweden; een iets verlaagde Karmann-Ghia die techniek deelt met de Kever; een 'Doka' (met dubbele cabine) pick-up-uitvoering van de VW-bus; en een Zelensis, een open sportcoupé gebouwd met een kit op basis van Volkswagen-techniek. 

Verdere activiteiten

Meer auto's zijn te zien bij The Cool Room - een plek om te chillen - van magazine Airmighty Megascene, evenals bij de autoclubs die zich presenteren in de Expodome en bovengelegen vide. Tientallen bedrijven en hobbyisten zijn eveneens aanwezig. Je kunt dan ook onderdelen kopen of ruilen. Tevens kun je een volledige Kever aanschaffen - of zelf verkopen. Hot Rod Doesburg verzorgt enkele workshops over technisch onderhoud van klassieke Kevers.

Volkswagen Beetle en Beetle Cabrio

Bezit je zelf een luchtgekoelde Volkswagen of Porsche? Kom daar dan in naar het Aircooled Winterfest. Je kunt op onderstaande website een gratis showticket (voor de auto plus bestuurder) bestellen, waarmee je mag parkeren op de showpaddocks. 

Eigenaren van de mooiste auto's kunnen meedingen in de Show and Shine Contest, waarin een deskundige jury mooie prijzen verdeelt. Wat te denken van een 360 graden fotoshoot van je auto? Iedereen kan trouwens meedoen aan het Prijzenfestijn. Op zondag is bij deze loterij zelfs een Kever te winnen. Al met al biedt het evenement volop vermaak, ook voor kinderen.

Wanneer:
6 en 7 januari 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 15,00 exclusief showpaddockticket. Kinderen tot en met 5 jaar gratis, van 6 tot en met 14 jaar € 5,00. Leden deelnemende clubs € 10,00.
Meer informatie:
www.aircooledwinterfest.nl/

Nu op voorraad