Mijn Autokopen.nl

InterClassics Maastricht 2018 [Update]

25 jaar internationale oldtimerbeurs

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De oldtimerbeurs InterClassics wordt voor de 25e keer georganiseerd. Tijd om terug te kijken, natuurlijk met de exclusieve auto's van weleer.

Van 11 tot en met 14 januari 2018 staat Maastricht weer in het teken van InterClassics. Omdat de oldtimerbeurs dit jaar voor de 25e keer plaatsvindt keren de 'highlights' terug. 

Dat zie je vooral in het exclusieve beursdeel, TopMobiel. In de afgelopen jaren draaide het om achttien thema's, bijvoorbeeld Jaguar, Ferrari, Porsche, Aston Martin, Bugatti, Maserati maar ook Grand Prix Classics, British Royals en America's Fine Classics . Van ieder thema wordt nu elk één exclusief topstuk gepresenteerd op TopMobiel. De aankleding is zoals altijd luxe met juwelen, dure wijnen en exclusieve mode. 

Overige activiteiten

In de MECC-expohallen wordt 35.000 m2 aan beursoppervlakte gevuld met ruim achthonderd klassiekers. Behalve auto's worden onderdelen, automobilia en andere aan oldtimers gerelateerde producten aangeboden. Daarnaast presenteren historische automobielclubs zich.

Klassieke Ferrari-raceauto's

Het Britse veilinghuis Coys zal klassieke auto's onder de hamer brengen, in verschillende prijsklasen. De fraaiste auto's van de beurs dingen mee naar de Maastricht Awards. Op dit concours worden prijzen uitgedeeld aan bijvoorbeeld Best Car of the Fifties, Best Restoration en natuurlijk Best of Show. 

Behalve de Preview-dag op donderdag 11 januari is er de avond tevoren een Preview Night. Dit netwerk-evenement tussen historische automobielen biedt entertainment en culinaire hoogstandjes. 

Update

Het oude staat het nieuwe niet in de weg: het herrezen Alpine toont op Interclassics Maastricht zowel de klassieke als gloednieuwe A110. 

Wanneer:
11 tot en met 14 januari 2018
Openingstijden:
donderdag (Previewdag) van 12.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur
Plaats:
MECC
Forum 100
6229 GV Maastricht
Nederland
Prijs:
€ 19,50 (kinderen tot 12 jaar gratis). Previewdag € 39,50
Meer informatie:
www.interclassicsmaastricht.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers