Mijn Autokopen.nl

GP Drift (drifttraining 1)

Zelf gecontroleerd rubber verbranden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Driften in een BMW

Driften is spectaculair maar tegelijk de moeilijkste vorm van wagenbeheersing. Je kunt de basis hiervan in een dag onder de knie krijgen, met de Drifttraining 1 van GP Elite.

Als je het al prachtig vindt om te kijken naar driften, denk dan eens in hoe het zou zijn om dit zelf te kunnen doen. Onder de noemer GP Drift geeft GP Elite een drietal drifttrainingen. De basistraining kun je op zondag 9 september 2018 weer volgen in Lelystad. De dagcursus is geschikt voor beginners en ervaren rijders die hun kunde willen optimaliseren.

De dag begint met drie kwartier theorie. Zaken die worden behandeld zijn bijvoorbeeld de bediening van de pedalen, de stuurtechniek en de lastwissel van de auto. Dan is er urenlang lang de tijd om de opgedane kennis, onder begeleiding van instructeurs, in de praktijk te brengen.

Daarvoor is een asfalt plateau beschikbaar, waar met pylonen verschillende parcours uitgezet worden. De baan wordt continu natgehouden. Voor iedereen is er aandacht voor je persoonlijke wensen, leerdoelen en de eigenschappen van je eigen auto. Aan het eind van de trainingsdag kun je gecontroleerd driften en je auto opvangen in onverwachte situaties. Desgewenst stroom je door naar de GP Elite Drifttraining 2. 

BMW huren

Hoewel het mogelijk is de training te volgen met je eigen auto, is het makkelijker te leren driften met de geprepareerde BMW's die tijdens de GP Drift gehuurd kunnen worden. Deze zijn speciaal afgesteld op het driften en zijn voorzien van een sperdifferentieel en achterbanden met lage grip. Ook is er een team monteurs aanwezig die technische ondersteuning biedt. Het is mogelijk om met z'n tweeën een BMW te huren.

Wanneer:
9 september 2018
Openingstijden:
van 9.00 tot 16.45 uur
Plaats:
RDW Testcentrum
Talingweg 76
8218 NX Lelystad
Nederland
Prijs:
€ 399,00 ; tweede bestuurder € 149,00. Exclusief verzekering, huurauto met brandstof en banden.
Meer informatie:
www.gp-elite.nl/

Nu op voorraad