Mijn Autokopen.nl

Ford Family Day 2018

Nederlandse première Ford Focus

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Focus

Tijdens de Ford Family Day 2018 is de nieuwe Ford Focus voor het eerst in Nederland te zien. Ook kun je proefrijden met de Fiesta ST. Kom dus vooral naar dit evenement.

De Ford Focus staat dit jaar centraal op de Ford Family Day. Natuurlijk vanwege het 20-jarig jubileum van de populaire auto, maar meer nog omdat er een geheel nieuwe generatie aankomt. Op de familiedag kun je de nieuwe Focus alvast bekijken. Later in de maand verschijnt de compacte middenklasser in de showrooms, vanaf 23.765 euro. 

De op het evenement aanwezige Ford-clubs maken het feest nog leuker. Ze verzorgen een line-up van alle voorgaande Focus-generaties. Zo kun je direct de uiterlijke verschillen zien met de nieuwkomer. Overigens is er nog meer nieuws te ontdekken over de nieuwe Focus...

Het tweede Ford-model dat op de Family Day over het voetlicht gebracht wordt is de Fiesta ST. Ford Europa zorgt dat er vier exemplaren gereedstaan. Zo kun ook jij een proefrit maken. 

En er is meer te doen. De autoclubs tonen de Ford-modellen die hun leden in bezit hebben. Je kunt samen met jouw Ford op de foto vóór een straaljager, hoe cool is dat? Carlo Brantsen, de autojournalist, vertelt over de fraaie Fords die op het podium mogen staan en interviewt de bezitters. 

Voor de kinderen is er een groot speelplein. De dag speelt zich af bij het Nationaal Militair Museum, dat voor de gelegenheid met korting (10 euro per volwassene) te bezoeken is. Let op, dit jaar vindt de Ford Family Day plaats op zondag 1 juli. 

Wanneer:
1 juli 2018
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.facebook.com/events/439037906521273/

Nu op voorraad