Camp Jeep 2018

Testritten met nieuwe Jeep Wrangler mogelijk

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Jeep Wrangler

Wie bij het Europese Camp Jeep wil zijn moet naar Oostenrijk. Maar daar kan wel de nieuwe Jeep Wrangler gereden worden. Er staan nog veel meer leuke, avontuurlijke activiteiten op het programma.

Half juli organiseert de Jeep Owners Group het vijfde Camp Jeep in Europa. Plaats van handeling is niets minder dan het circuit Red Bull Ring aan de voet van de Oostenrijkse Alpen. Toegegeven, een eind hier vandaan, maar het programma is de moeite waard. Naast Jeep-rijders zijn ook Jeep-fans zonder gelijknamige auto welkom. 

Het driedaagse weekend biedt de mogelijkheid om de nieuwe generatie Jeep Wrangler nu al van dichtbij te bekijken. Sterker nog, testritten en off-road challenges in deze geheel nieuwe Jeep zijn mogelijk. Ervaar zelf wat z'n terreincapaciteiten zijn, hoe de rijdynamiek is en leer meer over de nieuwe offroad-snufjes.

Op het circuit kun je rijden met de snelste en sterkste Jeep ooit, de Grand Cherokee Trackhawk. Voel maar eens wat 700 paardenkrachten met je doen. Op de laatste dag van de meeting viert Jeep dat het 77 jaar geleden een contract afsloot met het Amerikaanse leger om de Willys-Overland MA te gaan bouwen - de eerste Jeep ooit. Dat wordt feesten!

Wat er verder te doen is? Het programma vermeldt onder meer een Jeep Academy (rijtraining), 4x4-tracks, tentoonstellingen van klassieke Jeeps, een supertrack met obstakels, Mopar-area en andere verkoop. Ook voor de kids is er een circuit. Genoeg dus voor een korte vakantie in Oostenrijk.

Wanneer:
13 tot en met 15 juli 2018
Plaats:
racecircuit Red Bull Ring
Spielberg bei Knittelfeld
Oostenrijk
Prijs:
€ 65,00 (dagticket) of € 85,00 (3-dagenticket) voor bestuurder plus Jeep; inzittenden € 15,00 respectievelijk € 25,00. Korting voor leden Jeep Owners Groups. Kinderen tot 16 jaar gratis.
Meer informatie:
campjeep2018.com

Nu op voorraad

Meer Jeep Wrangler 2 nieuwe auto's 16 tweedehands auto's
Tags: jeep wrangler preview