Mijn Autokopen.nl

Subaru Testdagen

Een proefrit op maat, zelfs offroad of met een caravan

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Subaru Forester

Natuurlijk spelen geld en emotie een grote rol bij aanschaf van een auto. Maar met een proefrit op maat kun je tot een betere keuze komen. De Subaru-dealers bieden deze aan tijdens de Subaru Testdagen. 

In de showroom kan keuzestress je parten spelen. En wanneer een proefrit niet meer is dan een rondje rond de kerk schiet je daar niet veel mee op. Terwijl je wel jaren in de auto gaat rijden. Daarom komen de Subaru-dealers nu met een proefrit op maat, zelfs als dat offroad is of met een caravan achter de wagen. 

Op de Subaru-website kun je momenteel laten weten wat jouw ideale proefrit is. Of je met een aanhanger wilt gaan rijden, veiligheidssnufjes wilt uitproberen, hoe belangrijk comfort voor je is of hoe vaak je met jouw toekomstige auto op onverhard terrein wilt gaan rijden. Je kunt tot vijf onderdelen aankruisen. 

De Subaru-dealer regelt dan een passende proefrit voor je, in het passende Subaru-model. Zo kan bij gebruik om te forenzen voor een andere Subaru worden gekozen dan wanneer de auto vooral wordt ingezet bij offroad vakanties. Verwacht van de dealer dat deze je uitnodigt voor een proefrit waarmee je een goed beeld van de auto krijgt en waarin je diverse systemen kunt uitproberen. Zodat je tot een goede verkoopbeslissing kunt komen. 

Wanneer:
1 juli tot en met 31 augustus 2018
Prijs:
gratis

Nu op voorraad