Mijn Autokopen.nl

GP Drift (drifttraining 2)

Hoge snelheid driften op voormalige luchtmachtbasis

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Driften

Je hebt de basis van het driften onder de knie. Nu wil je deze vaardigheden op hoge snelheden gaan uitproberen op het circuit. Welkom bij Drifttraining 2 van GP Elite.

Net over de grens bij Nijmegen ligt de voormalige luchtmachtbasis Weeze. Dit terrein, met verschillende ondergronden en langzame en snelle bochten, kan uitstekend als 'technisch' circuit gebruikt worden. Het is daarom de locatie die GP Elite heeft gekozen voor haar Drifttraining 2 'level 4'. 

De nadruk in deze cursus ligt op het driften in bochten die je neemt in de derde of vierde versnelling. Dat betekent dat je de wagen gecontroleerd drift met snelheden tot 120 km/u. Technieken zoals links remmen, op- of terugschakelen tijdens de drift en het aan elkaar knopen van bochten komen eveneens aan de orde. Zo perfectioneer je je driftvaardigheden. 

De instructeurs geven iedere deelnemer minimaal een uur privébegeleiding. Om deel te kunnen nemen aan deze GP Drift dien je de Drifttraining 1 van GP Elite te hebben gevolgd. Net als in die basiscursus zijn voor de Drifttraining 2 weer speciaal geprepareerde BMW's 325i en E30 te huur. Een tweede bestuurder meebrengen is mogelijk, die betaalt dan 149 euro. Op onderstaande website vind je het inschrijfformulier.

Wanneer:
28 september 2018
Openingstijden:
van 9.00 tot 16.30 uur
Plaats:
evenemententerrein Airport Weeze
Baaler Strasse
47652 Weeze
Duitsland
Prijs:
€ 599,00 exclusief huurauto
Meer informatie:
www.gp-elite.nl/

Nu op voorraad