Mijn Autokopen.nl

Porsche Days 2018

70 jaar Porsche-sportwagens is thema festival

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Nederlandse Porsche-importeur en Porsche Centra nodigen je uit voor het gratis evenement Porsche Days op circuit Zandvoort! Centraal staat de viering van 70 jaar Porsche-sportwagens.

De Porsche Days op 9 en 10 juni 2018 kennen een aantrekkelijk programma. Toeschouwers hebben gratis toegang tot het gehele duinenterrein, de paddocks en de hoofdtribune, Porsche-eigenaren mogen (met een speciaal ticket) hun auto kosteloos parkeren op de Porsche Parking. En dan moet het festijn nog beginnen. 

Circuitprogramma

In 1948 verscheen Porsches eerste sportauto, de 356. Dit jaar viert het merk 70 jaar Porsche-sportwagens, ook tijdens de Porsche Days. Daarom zullen tientallen memorabele modellen van de afgelopen 70 jaar rijden in parade over het circuit rijden. Met bijzondere Porsches worden demonstraties gegeven. Dat wordt genieten.

Ook Porsche-rijders mogen deze dag de baan op. Zij kunnen tracktime-arrangementen boeken. Er zijn tickets voor zowel beginnende als gevorderde rijders, en voor klassieke en moderne Porsches.

Zelfs tieners van 14 tot en met 17 jaar mogen, onder begeleiding van instructeurs, tijdens de Young Driver Experience het duinencircuit verkennen. De allerjongsten kunnen spelen en knutselen in de Porsche Kids Corner.

Porsche Carrera GT (2003)

Paddockprogramma

Tijdens de Porsche Days zijn enkele spectaculaire Porsche-modellen te zien. Wie kent niet de Porsche 959 waarmee in de jaren '80 en '90 menig rally werd verreden? Ook de Carrera GT (2004-2007) en de hybride supersportwagen 918 Spyder zijn hoogstwaarschijnlijk te bewonderen. 

Daarnaast worden, in klassieke Porsche-pitboxen, bijzondere klassiekers van het Duitse sportwagenmerk opgesteld. Aansluitend tonen de dealers een uitgebreid aanbod van Porsche Approved - jonge, goed onderhouden - occasions die het in zich hebben ooit een klassieker te worden. 

Leden van de Nederlandse Porsche-clubs, die vaak speciale modellen bezitten, kunnen deelnemen aan een concours d'élégance. Daarin worden de mooiste en meest bijzondere Porsche-modellen verkozen. Welke auto vind jij dat het verdient in de prijzen te vallen?

Wanneer:
9 en 10 juni 2018
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.porsche.com/netherlands/

Nu op voorraad

Meer Porsche 63 tweedehands auto's