Mijn Autokopen.nl

Porsche Parade Europe 2018

Tweehonderd Porsches te bewonderen in Almere

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche 911

Helaas kunnen Porsche-rijders zich niet meer opgeven voor de meeting rondom de Porsche Parade Europe, maar de parade zelf en andere activiteiten zijn wel te bezoeken.

Jaarlijks rijden zo'n tweehonderd Porsche-eigenaren ergens op het continent de Porsche Parade Europe. Dit jaar is dat in Nederland. Voor de vierdaagse meeting eromheen kan helaas niet meer worden ingeschreven, maar de belangrijkste dag kun je wel bijwonen. Die vindt plaats in het centrum van Almere.

Op zaterdag 2 juni komen de deelnemers naar deze stad, waar zij tussen 11.30 en 12.30 uur hun Porsches op de Esplanade opstellen. Terwijl de eigenaren een wandeling door Almere krijgen kan het publiek de fraaie Porsche-modellen bewonderen. Ook een jury is aanwezig, want de deelnemers dingen mee in een concours d'élégance. Het publiek mag overigens ook een Porsche aanwijzen waarvan de eigenaar in de prijzen valt. 

Na de prijsuitreiking start de feitelijke parade. Er staan tribunes zodat alle bezoekers het gebeuren goed kunnen volgen. Tussen 15.30 en 16.30 uur rijden de Porsche-modellen in colonne door het centrum van Almere, richting de Grote Markt. Daar zijn de Porsches nog eenmaal te bezichtigen. 

Er zijn rondom de Porsche Parade diverse prijzen te winnen. Behalve de auto's van de deelnemers staat een Formule 1-auto opgesteld en een aantal originele Porsche-politiewagens. Bezoekers kunnen gebruikmaken van racesimulatoren en een bandenwissel 'tijdens de pitstop' naspelen. Plezier gegarandeerd. 

Deelnemers aan de Porsche Parade Europe 2018 verblijven van 31 mei tot en met 3 juni in Noordwijk. Op vrijdag 1 juni toeren zij door Noord- en Zuid-Holland, op 2 juni - voorafgaand aan het event in Almere - door Flevoland. Wie weet kom je ze tegen!

Wanneer:
2 juni 2018
Openingstijden:
van 11.30 tot 16.30 uur
Plaats:
Esplanade
Almere
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
porscheparadeeurope2018.com/nl/

Nu op voorraad