Mijn Autokopen.nl

Faszination Mercedes 2018

Special display in het teken van Mercedes-tuner AMG

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

In 2018 keert het  Classic Park-festival Faszination Mercedes terug. Voor alle liefhebbers van het Duitse merk en diens huistuner AMG worden leuke activiteiten georganiseerd.

Vorig jaar teleurgesteld omdat Classic Park niet het festival Faszination Mercedes organiseerde? Dit jaar staat het wel op de agenda, op zondag 24 juni. Het evenement is bedoeld voor eigenaren en liefhebbers van elk type Mercedes-Benz, niet noodzakelijk klassiek. Benz-eigenaren kunnen aan diverse activiteiten deelnemen. 

Om te beginnen wordt de parking rondom het Classic Park die dag ingericht als showpaddock. Daar is plek voor circa vijfhonderd Mercedessen. Dus als jij komt mag je die daar gratis parkeren, zodat andere bezoekers jouw Benz kunnen bekijken. De eerste dertig deelnemers krijgen bij aanmelding zelfs gratis toegang. 

Een deel van de showpaddock wordt gereserveerd voor Mercedes-Benz-autoclubs. Daarnaast wordt voor de twintig fraaiste Mercedes-modellen een Concours d'Élégance georganiseerd. Er worden prijzen toegekend aan de wagens die het mooist zijn en/of in de beste en meest originele staat verkeren.

Wie een oldtimer (een auto van minimaal 25 jaar oud) wil verkopen op het buitenterrein kan zich eveneens aanmelden. Daarnaast is er de mogelijkheid om je klassieker te laten taxeren door een Fehac-erkende taxateur. De organisatie richt ook een mooie fotolocatie in om jou en je Mercedes-Benz op de gevoelige plaat vast te leggen. 

Mercedes-Benz AMG GT R

Mercedes-AMG

Tijdens Faszination Mercedes is een 'special display' te zien in het teken van Mercedes-AMG. De drie letters staan voor de high-performance uitvoeringen die het Duitse automerk uitbrengt. Behalve getunede straatmodellen brengt Mercedes-AMG ook aparte modellen uit met een forse prestaties, zoals de AMG GT-reeks. 

Zoals elk Classic Park-festival wordt Faszination Mercedes aangevuld met bedrijvenkraampjes, een swapmeet met onderdelen en automobilia, en een springkussen voor de kids. Daarnaast kun je met het festivalticket de gebouwen van het Classic Park bezoeken. Zo kun je in het museum circa 140 exclusieve klassiekers bekijken. Bezoekers met een geschorste oldtimer kunnen gebruikmaken van de Evenementenregeling van de Belastingdienst. Kijk hiervoor op onderstaande website, net als voor de voorwaarden bij de activiteiten.

Wanneer:
24 juni 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00). Thema-autoticket (inclusief bestuurder) € 5,00
Meer informatie:
www.classicpark.nl/festivals

Nu op voorraad

Meer Mercedes-Benz 2 nieuwe auto's 636 tweedehands auto's