Mijn Autokopen.nl

Autosalon van Genève 2018

Geneva International Motor Show werpt blik op de toekomst

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De 88e Autosalon van Genève staat in het teken van optimisme. Over de veranderingen die eraan staan te komen, bijvoorbeeld. Het evenement is natuurlijk vooral een tentoonstelling van de vele nieuwe modellen die naar de Nederlandse showrooms komen. 

De belangrijkste Europese autobeurs vindt traditioneel begin maart in Genève plaats. Ook nu weer zullen de meeste massamerken er zijn om hun nieuwste modellen te presenteren en door middel van conceptcars hun toekomstideeën te verbeelden. Genève is ook de plek waar tal van kleine 'niche-fabrikanten' laten zien wat zij doen, van supercarproducenten tot carrosseriebouwers. Andere exposanten zijn bijvoorbeeld tuners, toeleveranciers en handelaren met Formule 1-merchandise. 

Net als andere jaren is er speciale aandacht voor duurzame autotechniek. Dit keer wordt zelfs het 'tankstation van de toekomst' geshowd, waar je bijvoorbeeld ook waterstof kunt tanken. Een ander thema dat we veel verwachten terug te zien is de zelfrijdende auto. En je kunt de kersverse, ter plekke uitverkoren Auto van het Jaar 2018 bekijken. 

Houd onze nieuwsrubriek in de gaten voor het laatste nieuws over premières en andere wetenswaardigheden. 

Wanneer:
8 tot en met 18 maart 2018
Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag en zondag van 9.00 tot 19.00 uur
Plaats:
Palexpo
Route François-Peyrot 30
CH-1218 Genève
Zwitserland
Prijs:
16,00 Zwitserse Francs (kinderen van 6 tot 16 jaar CHF 9,00)
Meer informatie:
www.gims.swiss/en/

Nu op voorraad