Mijn Autokopen.nl

Park Porsche 2018

Classic Park Festival met oldtimers en film

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Classic Park biedt voor het vijfde jaar op rij plaats aan Park Porsche, het festival voor eigenaren en liefhebbers van het Duitse merk. Bezitters van een Porsche - klassiek, modern of exclusief - worden alle uitgenodigd hun auto te showen aan het publiek.

Ken je het Classic Park inmiddels, dat onder meer een oldtimermuseum-annex-verkoopzaal, werkplaats en lifestylewinkel herbergt? Tijdens publieke evenementen zoals Park Porsche geeft het entreeticket zowel toegang tot het festival als de Classic Park-gebouwen. 

Porsche 356 A Speedster uit 1957

De Two Tone-evenementenzaal zal op deze zondag geheel in het teken staan van Porsche. Er worden speciale oldtimers geshowd, zoals een 356 A Coupé uit 1958, een 911 T 2.7 Targa uit 1977 en een 928 S uit 1986. Accessoires voor het merk zijn verkrijgbaar bij standhouders. Leuk is ook dat een theater ingericht wordt, voor het tonen van een documentaire over de historie van een specifiek model Porsche. 

Op het buitenterrein wordt een showpaddock ingericht. Je vindt er Porsche-clubs die zichzelf en hun auto's showen, maar ook bezoekers met een Porsche kunnen hun voertuig er parkeren. Daarvoor zijn voordelige tickets verkrijgbaar; de eerste dertig aanmelders mogen zelfs gratis naar binnen. Zie hiervoor ondergenoemde website.

Wanneer:
25 maart 2018
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00). Thema-auto met bestuurder € 5,00.
Meer informatie:
parkporsche.nl/

Nu op voorraad